Τετάρτη 14 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η συνταγή της επιτυχίας

Μίνι απολογισμός του Μπάγεβιτς και των συνεργατών του για την επιτυχημένη περίοδο των ερυθρολεύκων

Μέρα των... ευχαριστιών, αλλά και ενός μίνι απολογισμού της χρονιάς ήταν η καθιερωμένη χτεσινή συνέντευξη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Ρέντη. Ο Ντούσκο είχε στο πλάι του τον Τάκη Περσία και τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα και μάλιστα δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιό τους: "Εφερα μαζί μου τους συνεργάτες μου να μιλήσουν, καθώς και οι δύο έχουν μεγάλη συμμετοχή στην επιτυχία, όπως και ο γιατρός Χρήστος Δάρρας, αλλά και το υπόλοιπο επιτελείο", ήταν τα πρώτα λόγια του Ντούσκο που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας: "Οταν ξεκινήσαμε είχαμε πει ότι πάνω απ' όλα είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Αυτό που ήθελα ήταν να είμαστε σαν μια οικογένεια, όμως και οι παίκτες έγιναν περισσότερο υπεύθυνοι. Πάντως, δε χρειάζονται μεγάλα λόγια. Είχαμε ένα άνθρωπο δίπλα μας, τον Σωκράτη Κόκκαλη που ήταν πάντα δίπλα μας. Οταν υπάρχουν τέτοιες συνθήκες όλα γίνονται πιο απλά". Ο Μπάγεβιτς απέφυγε να μιλήσει για τα μεταγραφικά ζητήματα, όμως επισήμανε: "Θα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Απώτερος σκοπός μας είναι να χτίσουμε ένα σύνολο για πολλά χρόνια που δε θα χρειάζεται συνεχείς μεταγραφές".

Ο Τάκης Περσίας τόνισε για το τι άλλαξε στο φετινό Ολυμπιακό: "Ολοι λίγο πολύ γνωρίζουν τι συνέβαινε τα περασμένα χρόνια. Δεν είμαι άνθρωπος που λέω πολλά λόγια. Θέλω τώρα όμως να πω κάποια πράγματα που τα κράταγα πολύ καιρό μέσα μου. Αγωνιστικά εδώ που έφτασε ο Ολυμπιακός το οφείλει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ηταν αυτός που έφερε την ηρεμία και τη σοβαρότητα. Αυτό όμως που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ο άνθρωπος Μπάγεβιτς. Κοντά του έμαθα και θα μάθω πολλά πράγματα".

Στο μεταξύ τις προσεχείς μέρες θα δρομολογηθεί συνάντηση των Αλεξανδρή, Ιβιτς (λήγουν τα συμβόλαιά τους) με τον Σ. Κόκκαλη. Πάντως η βούληση του Μπάγεβιτς είναι να μείνουν οι παίκτες στο λιμάνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ