Τετάρτη 14 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Με Κουρνέτα για την πρόκριση

Επιλέχτηκε από τον Στ. Καζάζη για το σημερινό αγώνα - "κλειδί" με το Βέλγιο, για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ '97

Πειράματα τέλος, για τον προπονητή της Εθνικής βόλεϊ των ανδρών Στέλιο Καζάζη. Και αυτό γιατί η εκπληκτική εμφάνιση του Κουρνέτα στο φιλικό αγώνα με τη Βραζιλία τη Δευτέρα, οδήγησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό να συμπεριλάβει στην 12άδα για το σημερινό παιχνίδι με το Βέλγιο, τον νεαρό παίκτη αποκλείοντας τον αδερφό του Δημήτρη Καζάζη, που χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα. Παράλληλα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Κουρνέτας θα δώσει το "παρών" στην αρχική εξάδα, στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με το Βέλγιο.

Η Εθνική μας θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα στην Αλεξανδρούπολη το προτελευταίο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ '97 στην Ολλανδία κόντρα στο Βέλγιο. Ο αγώνας θεωρείται "κλειδί" για την Εθνική μας αφού αν και έχει ακόμα ένα παιχνίδι με τη Ρουμανία, αν κερδίσει σήμερα τότε θα βρίσκεται με το ένα πόδι στα τελικά.

Ομως ο Στέλιος Καζάζης φυλάει τα ρούχα του αφού επισείει την προσοχή των παικτών του τόσο για σήμερα όσο και για τη συνέχεια.

"Θέλει προσοχή αφού και να κερδίσουμε το Βέλγιο, δεν έχουμε τελειώσει ακόμη την υπόθεση πρόκριση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη Ρουμανία", τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Οι 12 που θα έχει στη διάθεσή του ο Στέλιος Καζάζης στο σημερινό παιχνίδι είναι: Κουρνέτας, Μποζίδης, Σαμαράς, Γκιούρδας, Χριστοφιδέλης, Μπάεφ, Θεοδωρίδης, Τσακιρόπουλος, Χατζηαντωνίου, Μητρούδης, Ντράγκοβιτς και Κοβάτσεφ.

Το Βέλγιο

Οσον αφορά την Εθνική Βελγίου, μπορεί να μην έχει να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο, εντούτοις θεωρείται ικανή ψηλή ομάδα να κάνει τη ζημιά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στον αντίστοιχο αγώνα στο Βέλγιο, είχαμε χάσει με 3 - 0. Δύναμή της είναι το ισχυρό μπλοκ και θα πρέπει να προσέξουν πολύ οι Ελληνες παίκτες ώστε να το διασπάσουν. Σήμερα δε θα έχει στη διάθεσή της τον Μπράεφ που υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης (18.15 απ' ευθείας ΕΤ - 1) που αναμένεται να είναι γεμάτο αφού η νίκη επί της Βραζιλίας στο φιλικό της Δευτέρας έχει γεμίσει ενθουσιασμό τους φιλάθλους της πρωτεύουσας του Εβρου.

  • Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις στους υπόλοιπους αγώνες της προκριματικής φάσης, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν: Σλοβενία - Φιλανδία 3 - 2, Πορτογαλία - Κροατία 3 - 1, Πολωνία - Σλοβακία 2 - 3, Ισπανία - Τσεχοσλοβακία 2 - 3, Γερμανία - Τουρκία 3 - 1, Ουκρανία - Δανία 3 - 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ