Πέμπτη 15 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ενας μένει, ένας φεύγει...

Ο Καλλιτζάκης κοντά σε συμφωνία. Διαφωνία Μάρκου με Βαρδινογιάννη για τη διάρκεια του συμβολαίου

Ο Αρνε Ντόνκεν είναι ο... προξενητής του Παναθηναϊκού προκειμένου το τριφύλλι να ενισχυθεί στην περίοδο το καλοκαιριού. Ο Νίκος Καρούλιας, βοηθός του Βελιμίρ Ζάετς, που "σαρώνει" τη Βορειοευρωπαϊκή αγορά έχει σαν... μπούσουλα τον Νορβηγό παλιό παίκτη του ΠΑΟ που γνωρίζει άριστα την εκεί ντόπια αγορά. Την ερχόμενη Κυριακή ο "Μπρίγκελ" θα κατασκοπεύσει ποδοσφαιριστές από τη Δανία, αφού θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα των "ρόλιγκανς" Κοπεγχάγη.

Προχτές ο Δημήτρης Μάρκος σαν άλλος... Πάρις Γεωργακόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο των πρασίνων Γιώργο Βαρδινογιάννη, οπότε και είχαν την πρώτη ουσιαστική διαφωνία. Ο Ναουσαίος ζήτησε 3ετές συμβόλαιο, κόντρα στην πάγια τακτική του αφεντικού για 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 26χρονος μέσος δεν έκρυψε στον "μπος" ότι έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως η αλήθεια θα φανεί τις προσεχείς μέρες, οπότε και θα φανεί αν ο Μάρκος λέει την αλήθεια.

Οσον αφορά το Γιάννη Καλλιτζάκη οι ελπίδες να παραμείνει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού αυξήθηκαν, αφού η επιθυμία του Ελευσίνιου διεθνή αμυντικού είναι να μείνει στην Παιανία, έστω και με μειωμένες αποδοχές (150 εκατομμύρια για τρία χρόνια).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ