Παρασκευή 16 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πιο φτηνά

ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ μεταχειρισμένα αυτοκίνητα υπόσχονται οι κυβερνώντες, λόγω εναρμονισμού της ελληνικής με την κοινοτική νομοθεσία. Βεβαίως, μας διευκρίνισαν ότι οι μεγάλες μειώσεις αφορούν τα αυτοκίνητα με κυβισμό πάνω από 2.000 κυβικά...

****

Δηλαδή τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αμα κοιτάξεις στους δρόμους, τι βλέπεις δηλαδή; Μόνο "Ρολς - Ρόις", Λαμποργκίνι", "Πόρσε" και "Φεράρι"!

****

ΜΕΓΑΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ, που γίνεται για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά και του Μπουράτ - Σουκ στην Κύπρο. Κάποιοι αντιδρούν, κάποιοι επευφημούν, άλλοι απειλούν.

****

Πάντως, το επί της ουσίας θέμα, είναι ότι αμφότεροι οι δύο τραγουδιστές παρουσιάζονται ως ...οι καλλιτεχνικοί εκπρόσωποι των νεολαιών των δύο χωρών! Αλήθεια, ποιος τους ...έχρισε; Μήπως οι δισκογραφικές εταιρίες τους, επειδή πούλησαν μερικές χιλιάδες αντίτυπα;

****

Για την ακρίβεια, εκφράζουν τις νεολαίες Ελλάδας και Τουρκίας, όσο εκφράζει και η ασκούμενη εξωτερική πολιτική της Ελλάδας τη θέση για μια δίκαιη, βιώσιμη λύση στο κυπριακό πρόβλημα.

****

Αλήθεια, όλα αυτά τα ΜΜΕ και γενικώς τα "κανάλια" επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που χρησιμοποιούνται για την προβολή της υπόθεσης, πού βρίσκονταν, όταν γίνονταν άλλες, με πιο ουσιαστικό περιεχόμενο, προσπάθειες ανάπτυξης της φιλίας των δύο λαών;

****

Α! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ότι ...ο "κοινωνικός διάλογος" συνεχίζεται. Για να ξεχωρίσετε πού γίνεται, είναι όπου βλέπετε πολλούς ΠΑΣΟΚους μαζεμένους.

****

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ότι προσέβαλε τον Ανδρέα Παπανδρέου ο Κ. Καραμανλής, με τα όσα έγραψε. Ολοι αυτοί, όμως, που σήμερα βγαίνουν - συμπεριλαμβανομένης και της Μιμής - μάλλον, τον προσβάλλουν χειρότερα, δημιουργώντας σόου δηλώσεων.

****

Οσον αφορά, δε, τη συμβολή όλων αυτών ...στην ιστορία του τόπου, ας μη μιλήσουμε καλύτερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ