Παρασκευή 16 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μαζέψτε τον!

Στο χυδαίο αντικομμουνισμό κατέφυγε ο γγ του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Γ. Παπαδογιαννάκης, μπρος στην αδυναμία του να σταθεί στα επιχειρήματα και τις θέσεις που ανέπτυξε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στη Γενική Συνέλευση της Ενωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Αττικής. Αμήχανος μπροστά στη δικαιολογημένη αγανάκτηση που προκαλεί η άρνηση της κυβέρνησης να επιλύσει τα προβλήματα των αστυνομικών, νόμισε ότι καταφεύγοντας στον αντικομμουνισμό θα μειώσει την απήχηση των θέσεων του ΚΚΕ.

Ετσι, "απαντώντας" στη θέση του ΚΚΕ ότι οι αστυνομικοί πρέπει ν' απολαμβάνουν πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες, "αναρωτήθηκε" σε "ποια χώρα του ανατολικού συνασπισμού υπήρχε συνδικαλισμός!". Εκεί τον οδήγησε η έλλειψη επιχειρημάτων και η αδυναμία του να πείσει.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά απαίτησε (!) από το προεδρείο να μη δοθεί απάντηση από τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ στο "ερώτημα" του "γιατί ήταν ρητορικό"! Εγινε φανερό ότι πίσω από αυτό το κρούσμα βρίσκεται η επιδίωξη να διαμορφωθεί στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ κλίμα εχθρικό προς το ΚΚΕ.

Από πού αντλεί όμως αυτός ο κύριος τέτοιο δικαίωμα; Μήπως θεωρεί το υπουργείο ΔΤ και τους εργαζόμενους τσιφλίκι του; Αν νομίζει ότι βρέθηκε στον κατάλληλο χώρο για να πιάσει τόπο ο αντικομμουνισμός του, είναι γελασμένος. Γιατί οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν γνώση και κριτήριο και κυρίως έχουν πείρα από τον τρόπο της αντιμετώπισης των προβλημάτων τους.

Μήπως, όμως, ζήλεψε ο εν λόγω κύριος τη δόξα παλαιότερων προκατόχων του σε εποχές που καταδίκασε ο ελληνικός λαός;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ