Σάββατο 17 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Το κρίσιμο ραντεβού

Αύριο στο Φάληρο η τρίτη πράξη των συναντήσεων Ολυμπιακού - ΑΕΚ

Τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή, πράξη 3η αύριο στις 21.15 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, με τον Γιάννη Ιωαννίδη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι κουβέντες που αντάλλαξε ο πρώην ερυθρόλευκος προπονητής με παίκτες του Ολυμπιακού, κυριάρχησαν τις μέρες που ακολούθησαν το δεύτερο παιχνίδι και απειλούν να διαταράξουν το κλίμα και της αυριανής συνάντησης. Ευχής έργον να κυλήσουν όλα ομαλά, αλλά... Ας μην ξεχνάμε ότι οι δυο ομάδες είχαν ανταλλάξει τα πυρά τους πολύ πριν ξεκινήσει η διαδικασία των τελικών, με αφορμή τους Μουζάκη, Βιδάλη που κληρώθηκαν να διαιτητεύσουν το τρίτο παιχνίδι.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Ντ. Ιβκοβιτς προσπαθεί να βελτιώσει τις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ, όπου για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο, οι ψηλοί του Ολυμπιακού ηττήθηκαν από τον Αλεξάντερ και την παρέα του στον τομέα των ριμπάουντ. Παράλληλα προσπάθησε να ξεκουράσει τους βασικούς οι οποίοι δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης από την πλευρά του προετοιμάζει την ΑΕΚ για τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. "Τα τρία πρώτα παιχνίδια είναι τα πιο καθοριστικά" δήλωσε την Τετάρτη, άρα ο πρωταθλητής θα αναδειχτεί κατά μεγάλο ποσοστό στο σημερινό παιχνίδι. Οι παίκτες του δεν έχουν να χάσουν τίποτα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά. Τα πάντα θα κριθούν στο κλίμα που θα επικρατήσει στη διάρκεια του αγώνα. Αν η εξέδρα επιβάλει τα γούστα της κι απ' το ξεκίνημα αμφισβητηθούν οι αποφάσεις των διαιτητών, τον πρώτο λόγο θα έχει η ομάδα που θα ελέγξει τα νεύρα της και θα δείξει ψυχραιμία.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΑΝΤ1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ