Παρασκευή 23 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Συνεχίζονται οι πολύμορφες φιλειρηνικές εκδηλώσεις, που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, σε όλη την Ελλάδα:

Σήμερα Παρασκευή
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου και η Νεανική Δράση δίνουν στις 11.30 π.μ. συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου (Εργατικού Κέντρου 7, 1ος όροφος).
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αρτας και η Νεανική Δράση διοργανώνουν στις 8.30 μ.μ. εκδήλωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, με ομιλητή τον Κ. Αλυσανδράκη,μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, όπου στη συνέχεια θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Αύριο Σάββατο
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου και η Νεανική Δράση στις 7 μ.μ. καλούν τα παιδιά να ζωγραφίσουν για την ειρήνη στην πλατεία Ελευθερίας.
  • Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου καλεί τους φίλους της ειρήνης, τη νεολαία και όλο το λαό του νησιού στη συγκέντρωση ειρήνης που διοργανώνει στις 9 μ.μ. έξω από τα γραφεία του. Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Ν. Φωτιάδης.
Την Κυριακή 25 Μάη
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Κοκκινιάς και Κερατσινίου διοργανώνουν ημερήσια εκδρομή στη Δαύλεια,στους πρόποδες του Παρνασσού. Η τιμή εισιτηρίου είναι 2.500 δραχμές. Πληροφορίες μέχρι την Παρασκευή το βράδυ στο 4616.020.
  • Η Θεατρική Ομάδα του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης με τη συνεργασία της Επιτροπής Ειρήνης Υμηττού θα παρουσιάσει στις 8.30 μ.μ. στο θεατράκι του Αλσους Υμηττού το θεατρικό έργο του Ιρβιν Σόου "Θάψτε τους νεκρούς".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Σερρών σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών διοργανώνουν στις 10 π.μ. "Γιορτή Ειρήνης" στην πλατεία Ελευθερίας. Τη γιορτή θα ανοίξουν τα παιδιά του δημοτικού, ζωγραφίζοντας θέματα ειρήνης. Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά δώρα. Ο "Γιορτή" θα κλείσει με εκδήλωση το βράδυ, που θα αρχίσει στις 8 μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλίες, δημοτικούς χορούς, τραγούδια και απαγγελίες ποιημάτων.
  • Στο Βόλο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης και η Νεανική Δράση με την καθιερωμένη Πορεία Ειρήνης,που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ανακασιάς του Δήμου Ιωλκού στις 6 μ.μ. και θα τερματίσει στις 9 μ.μ. στην παραλία Βόλου (μπροστά στην Τράπεζα Ελλάδας), όπου θα γίνουν ομιλίες και θ' ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Παράλληλα συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τον αλβανικό λαό στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου (Δημητριάδος - Εργατικού Κέντρου 7, 1ος όροφος).
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Πτολεμαϊδας διοργανώνει στις 8 μ.μ. εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την Αντιφασιστική Μίκη, για να τιμηθεί η Εθνική Αντίσταση και η αντίσταση των λαών της Ευρώπης κατά του φασισμού, καθώς και για να τιμηθεί η μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.
Την Κυριακή 1 Ιούνη
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης στις 11 π.μ. διοργανώνει συγκέντρωση και ομιλία μπροστά στο δημαρχείο. Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης. Με την πορεία αυτή θα κλείσει το Δεκαήμερο Ειρήνης στην πόλη αυτή, κατά τη διάρκεια του οποίου στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο υπάρχει χώρος με ταμπλό, φωτογραφίες, αφίσες και ανακοινώσεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ