Παρασκευή 23 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Ποιεί την νήσσαν"...

Η επιστροφή του διευθύνοντα συμβούλου της ΑΕΚ, Ν. Στράτου, από το μυστηριώδες ταξίδι εκτόξευσε στα ύψη την αισιοδοξία κάποιων. Δεν έσπασε όμως το φράγμα σιωπής που καλύπτει την ταυτότητα της πολυεθνικής, με την οποία, όπως υποστηρίζουν οι "κιτρινόμαυροι", διαπραγματεύονται την πώληση της ΠΑΕ. Λακωνικότατα ο ίδιος δήλωσε: "έκανα το καθήκον μου υπεύθυνα. Δουλεύουμε σοβαρά. Εχει ενημερωθεί ο κύριος Τροχανάς που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις".

"Σιγή ιχθύος" για το όνομα τηρείται τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλα στελέχη της ΠΑΕ. Η πραγματικότητα αυτή καθιστά τις πληροφορίες, που με δυσκολία κυκλοφορούν, υπό αίρεση. Πάντως σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται στο περιβάλλον του ο μεγαλομέτοχος, ο "δικέφαλος" "κατά 99% αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς". Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και άλλα στελέχη. Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις επιμένουν πως επήλθε συμφωνία σε όλα και το λόγο πλέον έχουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών. Αφ' ενός για λεπτομέρειες τυπικού χαρακτήρα και αφ' ετέρου για την ετοιμασία των συμβολαίων.

"Ως το τέλος της άλλης βδομάδας θα έχουν τελειώσει όλα. Τα πάντα θ' αλλάξουν στην ΑΕΚ", εκτιμούσε αξιόπιστη πηγή. Από την πλευρά του ο Γ. Φιλίππου φέρεται έτοιμος να προχωρήσει σε πρόταση ως τη Δευτέρα. Ομως θα είναι μικρότερου μεγέθους από τ' ανταλλάγματα που ζητάει ο Μ. Τροχανάς. Μάλιστα κάποιοι εκτιμούν ότι πλέον είναι πολύ αργά γι' αυτόν, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι οι μυστηριώδεις υποψήφιοι υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις του μεγαλομετόχου.

  • Με τον Ν. Στράτο θα συναντηθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Β. Μπορμπόκης. Θέμα η παραμονή του Βορειοελλαδίτη παίχτη στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα για τρία ακόμα χρόνια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ