Παρασκευή 30 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σεμινάριο για το βιβλίο

Ο Μάης, μήνας της καμπάνιας για τη διάδοση του βιβλίου, τελειώνει με ένα σεμινάριο που οργανώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σουφλί (Δημαρχείο), το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου και ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών,με θέμα "Το σύγχρονο βιβλιοπωλείο". Το σεμινάριο, με συμμετοχή βιβλιοχαρτοπωλών του Εβρου, εντάσσεται στο "Πρόγραμμα για την προώθηση της ανάγνωσης και τον εκσυγχρονισμό των βιβλιοθηκών του Νομού Εβρου". Στόχος του σεμιναρίου είναι να δοθούν πρακτικές συμβουλές για την οργάνωση, διαχείριση και λειτουργία των βιβλιοπωλείων τους και την προώθηση των πωλήσεων, την οργάνωση εκθέσεων, εκδηλώσεων, την αισθητική του σύγχρονου βιβλιοπωλείου κλπ. Εισηγητές θα είναι η διευθύντρια του Ε. ΚΕ. ΒΙ. Μ. Ζορμπά και εκπρόσωποι φορέων, εκδότες και βιβλιοπώλες.

  • Στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών χτες δόθηκε διάλεξη των Ροσίν και Ρομπέρ Λεφόρ,με την ευκαιρία της έκδοσης από την "Εστία",του βιβλίου τους "Η γέννηση του Αλλου".
  • Από την "Αγκυρα" κυκλοφόρησε η τρίτη έκδοση του ιστορικο-λογοτεχνικού βιβλίου για παιδιά, της Θεοδώρας Λούφα-- Τζοάννου "Κωνσταντίνος Παλαιολόγος".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ