Τετάρτη 4 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ
Προς νέα παράταση

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος των παράνομων χωματερών έγινε χτες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με πρωτοβουλία του προϊσταμένου της Αναστ. Κανελλόπουλου. Συμμετείχαν ο ίδιος, ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης Γ. Κολιοκώστας, ο διευθυντής Περιφέρειας Ανατ. Αττικής, Β. Κεπενός, ο αστυνομικός διευθυντής Ανατ. Αττικής, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ Αντ. Αντωνίου και 16 δήμαρχοι και κοινοτάρχες.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας επισήμανε τους κινδύνους που υπάρχουν για την υγεία των κατοίκων από τη λειτουργία των ανεξέλεγκτων χωματερών και από ενδεχόμενες πυρκαγιές στους χώρους τους και κάλεσε τους δημάρχους να συμμορφωθούν με τη νομοθεσία, αποφεύγοντας τα έκτροπα και προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις όποιες αντιρρήσεις τους.

Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ και οι δήμαρχοι και κοινοτάρχες, αποποιήθηκαν των ευθυνών που έχουν για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ισχυρίστηκαν ότι με τη δημιουργία συνδέσμων από 6-8 δήμους και κοινότητες θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα στην Ανατολική Αττική. Εξασφάλισαν έτσι μία νέα παράταση, για δύο μήνες, της λειτουργίας των χωματερών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ