Σάββατο 7 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγωνιστική απάντηση στο "αριστερό" Μάαστριχτ

Πέντε περιφερειακές συγκεντρώσεις των συνταξιούχων

"Το "αριστερό" Μάαστριχτ, το οποίο διατείνεται ότι εκπροσωπεί η κυβέρνηση Σημίτη, συνεχίζει την "επέλασή" του ενάντια στους "εχθρούς" απόμαχους της δουλιάς που φυτοζωούν εδώ και εφτά χρόνια με την ψήφιση των τριών αντιασφαλιστικών νόμων από τη ΝΔ και την πλήρη εφαρμογή τους απ' το ΠΑΣΟΚ", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών σωματείων ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Η ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης αποφάσισε να οργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17 Ιούνη 1997 στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας,ώρα 10 πμ, στην οποία οι συνταξιούχοι ενωτικά και αγωνιστικά θα διατρανώσουν την αντίθεσή τους στις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ενωσης και στο στημένο ψευτοδιάλογο της κυβέρνησης.

Ο κύκλος των περιφερειακών κινητοποιήσεων των συνταξιούχων αρχίζει τη Δευτέρα (9.6.1997) από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, όπου θα γίνει η συγκέντρωση των συνταξιούχων της Ηπείρου, ώρα 10 πμ.

  • Την Τρίτη, 10.6.1997, θα γίνει η συγκέντρωση των συνταξιούχων της Πελοποννήσου και του Αγρινίου στο "Πάνθεον" στην Πάτρα, ώρα 10.30 πμ.

Η ΣΕΑ Συνταξιούχων Πάτρας καλεί όλους τους συνταξιούχους και εργαζόμενους της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν για την αποτροπή των σχεδίων αφάνισης του ασφαλιστικού δικαιώματος.

  • Στις 11.6.1997 θα γίνει παγκρήτια συγκέντρωση στο Ηράκλειο.
  • Στις 12.6.1997 πανθεσσαλική συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Λάρισα.

Οι Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΝΑΤ και ΤΣΑ και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων των ΕΛΤΑ καλούν τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στις περιφερειακές κινητοποιήσεις, ενώ έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση της Συντονιστικής Επιτροπής των Σωματείων της Αθήνας στις 12.6.1997 στην πλατεία Κάνιγγος, ώρα 7 μμ.

  • Η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ του Νομού Κορινθίας εκφράζει την αντίθεσή της στον "κοινωνικό διάλογο" που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να περάσει τα αντιλαϊκά σχέδιά της.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ