Σάββατο 7 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σήμερα σε Χαλάνδρι και Κορυδαλλό

Στο Χαλάνδρι και τον Κορυδαλλό συνεχίζονται σήμερα οι προφεστιβαλικές οργανώσεις της ΚΝΕ ενάντια στα ναρκωτικά. Στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα συμμετέχει και η "Παρέμβαση" με έκθεση φωτογραφίας. Στο Περιβολάκι του Κορυδαλλού, στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει η Χρ. Παναγιωτακοπούλου,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας του Συμβουλίου Πόλης Πειραιά της ΚΝΕ. Θα συμμετέχει η Κοινότητα "Νόστος" με έκθεση φωτογραφίας.

Τη Δευτέρα 9 Ιούνη, στην Καλλιθέα στις 8 το απόγευμα (πλατεία Δαβάκη), με ομιλητή τον Σπ. Χαλβατζή,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 11 Ιούνη, στην Ηλιούπολη στις 7.30 το απόγευμα (κεντρική πλατεία), με ομιλητή τον Ν. Σοφιανό,γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Με σύνθημα "Αγωνιζόμαστε για μια ζωή δίχως ναρκωτικά και όχι για μια λιγότερο αφόρητη ζωή", το Νομαρχικό Συμβούλιο Ιωαννίνων της ΚΝΕ καλεί τη νεολαία της πόλης να πάρει μέρος στη συναυλία κατά των ναρκωτικών με τους Δ. Τσακνή, Λ. Μαχαιρίτσα, Μ. Πασχαλίδη και τους "Στόουν Φρι". Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιούνη στο Φρόντζο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ