Σάββατο 14 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απαντήστε σωστά και κερδίστε!

Θυμάστε την εφημερίδα "Εξουσία" τις πρώτες ημέρες της έκδοσής της; Θυμάστε τη "διακριτική" της μεταχείριση προς την υπουργό Ανάπτυξης, Β. Παπανδρέου; Η συγκεκριμένη εφημερίδα, με αφορμή την υπόθεση του καζίνο του Φλοίσβου, είχε κυριολεκτικά ζητήσει την κεφαλή της υπουργού επί πίνακι.

Από τότε όμως πέρασε καιρός, κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι και η εφημερίδα όχι μόνο δεν εκδίδει πολεμικά ανακοινωθέντα κατά της Β. Παπανδρέου, αλλά τη στηρίζει κιόλας. Στη χτεσινή της πρώτη σελίδα υπήρχε φωτογραφία της, την προσφωνούσε μάλιστα και Βάσω. Ούτε καν κ. Παπανδρέου. Στην ειδησεογραφία της η εφημερίδα πληροφορούσε τους αναγνώστες της ότι "κατασκευάζεται στην Κρήτη το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό εργοστάσιο στον κόσμο". Ούτε λέξη, βέβαια, για τα όσα έλαβαν χώρα στη συνέντευξη της προηγούμενης Πέμπτης, όπου αποκαλύφθηκε ότι, προκειμένου να εγκριθεί η, αμφίβολης νομιμότητας και αποτελεσματικότητας, επένδυση, συνέβησαν σημεία και τέρατα.

Τι να μεσολάβησε αλήθεια στην αλλαγή στάσης της εφημερίδας, στην κρίση της για την υπουργό Ανάπτυξης; Οποιος απαντήσει σωστά στο ερώτημα κερδίζει άλμπουμ με τίτλο "Οι διαπλεκόμενοι".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ