Σάββατο 14 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο γνήσιος εκπρόσωπος του πρωθυπουργού

Πριν από λίγους μήνες, όταν ο Ε. Γιαννόπουλος έβριζε χυδαία τους αγρότες και απειλούσε το ΚΚΕ με νέο "ιδιώνυμο", ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέδιδε τη Γιαννοπούλεια πρακτική στην "ιδιομορφία" του ατόμου. Φρόντιζε, δε, να σημειώνει ότι η ουσία των λεγομένων του υπουργού Δικαιοσύνης ισχύει κατά κεραία...

Χτες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - μιλώντας όπως πάντα εξ ονόματος του πρωθυπουργού - κάλυψε πλήρως τον Θ. Πάγκαλο, που, με ύφος που αρμόζει στην οικογενειακή του πολιτική κληρονομιά και την προσωπική του πολιτική διαδρομή, ως συναγελαζόμενου με ογκόλιθους ήθους όπως ο Χόλμπουργκ και ο Κίνκελ, επιτέθηκε κατά όσων εναντιώνονται στη Σένγκεν, αποδίδοντάς τους κίνητρα εκπροσώπησης των εγκληματιών! Ο κ. Ρέππας ξεκαθάρισε ότι οι θέσεις Πάγκαλου ισχύουν κατά κεραία, όσον αφορά το περιεχόμενό τους. Οσο για το ύφος που εκδηλώθηκαν, τις απέδωσε στο "προσωπικό" ύφος του υπουργού Εξωτερικών.

Ας μην αμφιβάλει, λοιπόν, κανείς ποιον εκπροσωπεί ο κύριος Πάγκαλος. Είναι ο πραγματικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του Κ. Σημίτη, όσο κι αν προσπαθεί να τον συναγωνιστεί ο Ε. Γιαννόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ