Σάββατο 14 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα άλλα κόμματα

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΚΚΙ ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησαν να πείσουν ότι δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα της αντιμετώπισης των ναρκωτικών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φ. Ιωαννίδης,αφού προσπάθησε να ξεχωρίσει τα ναρκωτικά σε κατηγορίες, ισχυρίστηκε ότι οι εμπλεκόμενοι με αυτά έχουν προβληματική ψυχοσωματική προσωπικότητα (!), προσθέτοντας ότι αν ακολουθηθεί η τακτική των απαγορεύσεων, μπορεί να φτάσουμε στο σημείο της ποτοαπαγόρευσης, η οποία οδήγησε στην ανάπτυξη του γκανγκστερισμού.

Η βουλευτίνα του ΣΥΝ Μαρία Δαμανάκη,αφού υποστήριξε ότι δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα και άρα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, πρόσθεσε πως είναι θέμα προσωπικότητας του νέου να συναντηθεί ή όχι με τα ναρκωτικά. Στη συνέχεια επανέλαβε τις γνωστές της απόψεις για σταδιακή αποποινικοποίηση της χρήσης, χωρίς να διευκρινίσει μάλιστα αν αναφέρεται μόνο στα λεγόμενα μαλακά ή εννοεί όλα τα ναρκωτικά.

Ο βουλευτής του ΔΗΚΚΙ Γ. Δημαράς είπε ότι πολύ πιο επικίνδυνη από την εξάρτηση της ηρωίνης είναι η κρυφή εξάρτηση της μέθης για την εξουσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ