Σάββατο 14 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φλερτ με Οφορίκουε

Ο 18χρονος Γκανέζος επιθετικός της Καλαμάτας στο στόχαστρο των ερυθρολεύκων

Ο Πέτερ Οφορίκουε της Καλαμάτας προστέθηκε χτες στη μεταγραφική λίστα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο 18χρονος ταλαντούχος επιθετικός της Καλαμάτας είναι στα πλάνα του τεχνικού ηγέτη του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να δώσει πόσο που ξεπερνά το μισό δισ. για να αποκτήσει τον Γκανέζο επιθετικό. Πάντως, σε ανύποπτο χρόνο ο πρόεδρος της "μαύρης θύελλας" Σταύρος Παπαδόπουλος, έχει δηλώσει ότι έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού με περισσότερα χρήματα. Ισως και να μην... μπλοφάρει, αφού υπάρχει και το παράδειγμα του Σαμ Τζόνσον που πωλήθηκε στην Αντερλεχτ πέρσι το καλοκαίρι.

Προς αναβολή πάει η αυριανή μετάβαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Χορζόφ. Ο Σότο Αρβελάντζε πιθανόν να μην αγωνιστεί από την αρχή λόγω τραυματισμού στον αγώνα Πολωνίας - Γεωργίας και έτσι ο Ντούσκο δε θα ρισκάρει ένα ταξίδι χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αυτό δε σημαίνει ότι ο βασικός συμπαίκτης του Τιμούρ Κετσπάγια στην Εθνική Γεωργίας δεν είναι στα υπόψη. Οι συστάσεις για τον 24χρονο επιθετικό είναι πολύ θετικές, αφού είναι το βαρύ πυροβολικό της τουρκικής Τραμπζνοσπόρ.

Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης από χτες βαδίζει στο δρόμο της... εξόδου από τον Ολυμπιακό όπως και οι Ιωαννίδης, Στρακόσια και Σκαρτάδος. Ο παίκτης είχε συνάντηση με τον Γιώργο Λούβαρη και αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Την ερχόμενη βδομάδα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ θα έχει επαφή με τους Τρούπκο, Ράντο ώστε επίσης να βρεθεί φόρμουλα για την αποχώρησή τους από τον Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ