Κυριακή 15 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Επικίνδυνες αγγελίες

"Εσκασαν πάλι μύτη" οι ροζ αγγελίες, που είχαν σταματήσει ένα διάστημα, ύστερα από δικαστική παρέμβαση, να εμφανίζονται σε εφημερίδες και περιοδικά. Τώρα έχουν βγει "από το παράθυρο", όχι πια με την πιο ξετσίπωτη, ανοιχτά πορνογραφική μορφή τους: Προβάλλονται μόνο πρόσωπα γυναικών με λιγωμένη έκφραση και εύγλωττες προσκλήσεις.

"Μίλα μου ζωντανά", "CLUB μόνο για μεγάλους", "Γρήγορη γραμμή", "Σε περιμένω απόψε" είναι μερικά από τα πιο "σεμνά μηνύματα".

Να μην επαναλάβουμε τα χιλιοειπωμένα - και μη ακουόμενα - για αποχαύνωση των εφήβων, για υποκατάστατα ερωτικών συνομιλιών (που κοστίζουν πανάκριβα) για έμμεση πορνεία, για κερδοφορία των μεσαζόντων, για εξευτελισμό της γυναίκας - και του άντρα. Να επισημάνουμε μόνο ότι κάποιες συναφείς και γειτνιάζουσες αγγελίες για "πάρτι" και "γνωριμία" έχουν ήδη καταλήξει σε βιασμούς γυναικών, καλά προσχεδιασμένους, που είναι δύσκολο να αποδειχθούν και δεν καταγγέλλονται, γιατί οι παθούσες εκβιάζονται και φοβούνται το διασυρμό. Συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει ήδη καταγγείλει σε δημοσιογράφους και στη Γραμματεία Γυναικών της ΓΣΕΕ καθώς και στην επιτροπή της ΓΣΕΕ για τη βία και τους βιασμούς, η Αδέσμευτη Κίνηση Γυναικών. Περιπτώσεις που φανερώνουν την αβάσταχτη μοναξιά που βασιλεύει στη μεγαλούπολη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ