Τετάρτη 18 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
... Ταξίδι στο άγνωστο ο Ρίβερς

Αλυτος έμεινε και το Σαββατοκύριακο ο γρίφος Ντέιβιντ Ρίβερς. Ο Αμερικανός αναχώρησε τη Δευτέρα για την πατρίδα του, χωρίς ούτε ο ίδιος να γνωρίζει την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός αργά χτες θα επανερχόταν με νέα πρόταση ύψους 1,5 εκατ. δολ. με το δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο. Οι Πειραιώτες αργά χτες συζητούσαν και με τον Απόλλωνα την απόκτηση του Ντ. Βούκσεβιτς. Οι Πατρινοί εκτός από χρήματα, ζητούν και την παραχώρηση των Ζουρπένκο, Σούλη, Μπακατσιά.

  • Ο Αμερικανός με πορτογαλικό διαβατήριο Τζόνι Μπραντς ήρθε χτες στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. "Είμαι πλέι μέικερ και μου αρέσει το γρήγορο μπάσκετ" δήλωσε. Ο Μπρανς είναι 29 χρόνων, έχει ύψος 1.86 και πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία της Ιταλίας με τη Μοντεκατίνι.
  • Ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου θα είναι εκτός απροόπτου ο προπονητής του Αρη για τη νέα περίοδο. Οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλες τις λεπτομέρειες κι απομένουν οι υπογραφές.
  • Τους Παναγιώτη Παναγιωταράκο και Μιχάλη Πουρνάρα απέκτησε το Ηράκλειο από τους Αμπελόκηπους.
  • Τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας με τον Ντράγκαν Σάκοτα συζητούσε αργά χτες το ΔΣ του Περιστερίου. Η αθηναϊκή ομάδα δέχτηκε από τον ΠΑΟΚ πρόταση ύψους 150 εκατ. δρχ. για την παραχώρηση του Αγγ. Κορωνιού. Σύμφωνα με πληροφορίες δε θα γίνει δεκτή, επειδή η καταβολή του ποσού δε θα γίνει εφάπαξ αλλά στη διάρκεια τριών χρόνων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ