Παρασκευή 20 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
13ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Μπλέξιμο στο... φιλέ

Με κατεβασμένα χέρια η Εθνική ανδρών έχασε 3 - 1 από την Κροατία

Απρόσμενη, ως προς την προσπάθεια που κατέβαλε, ήττα υπέστη χτες η Εθνική ομάδα βόλεϊ στην πόλη Αντρια από την Κροατία με 3 - 1. Η ομάδα του Στέλιου Καζάζη, αγνώριστη, αντιστάθηκε μόνο στο δεύτερο σετ όπου και το πήρε με 15 - 7. Οι Κροάτες παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα δυνατοί και με όπλο τους την καλή άμυνα πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη. Το πρώτο σετ ήταν 15 - 11 για τους νικητές που πήραν το τρίτο με 15 - 12 και το τέταρτο και τελευταίο με χαρακτηριστική ευκολία 15 - 5. Η ελληνική ομάδα ήταν εκτός ρυθμού ενώ δε δούλεψε καθόλου μπλοκ και σερβίς.

Τώρα τα πράγματα γίνονται δύσκολα για το ελληνικό συγκρότημα που πρέπει να κερδίσει σήμερα τη Σλοβενία αλλά και την πανίσχυρη Ιταλία αύριο. "Εμείς δεν έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στους Μεσογειακούς Αγώνες. Πάντως η Κροατία ήταν πολύ καλή. Κυρίως ο Μάριτς που είναι παίκτης που δεν κόβεται εύκολα. Πάντως πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε δυο νίκες με Σλοβενία και Ιταλία", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στ. Καζάζης.

  • Καλή εμφάνιση πέτυχαν οι γυμναστές μας στο σύνθετο ομαδικό. Οι Τσολακίδης, Κεντημένος, Ταμπάκος, Ελλησιάδης και Γεριμιάν ήταν 4οι με 152,100 βαθμούς πίσω από την πρώτη Ιταλία και τις Ισπανία, Γαλλία.
  • Δυο ακόμη χάλκινα μετάλλια προστέθηκαν στη χώρα μας, αυτή τη φορά από το καράτε. Ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Θεοδώρα Δουγένη πήραν την τρίτη θέση. Ο πρώτος επικράτησε του Κροάτη Μότουσιτς με 2 - 1, ενώ η δεύτερη 4 - 0 της Βόσνιας Ομέροβιτς.
  • ...Γιατρού επιτρέποντος ο Γιώργος Μουρλάς (τραύμα στο μάτι) διεκδικούσε αργά χτες βράδυ το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 81 κιλών στην πυγμαχία από τον Κροάτη Κρβις.
  • Το τηλεοπτικό πρόγραμμα για σήμερα: 17.00 Γυμναστική ΕΤ 1, 17.00 ΕΤ 2 Βόλεϊ, 23.00 ΕΤ 1 Περίληψη μέρας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ