Σάββατο 21 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ διαρκείας ξεκινούν από τη Δευτέρα 23 Ιούνη οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, οι οποίοι δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν και στην πενθήμερη απεργία της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) (26/6 - 2/7) με αίτημα την απόσυρση του αντι-ΕΣΥ νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας (σελίδες 14 - 15)

"Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ δανειοδότησης της ΣΟΦΤΕΞ από τις τράπεζες δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσωρινή λειτουργία, στο πλαίσιο πάντα της κυβερνητικής πολιτικής ιδιωτικοποίησης - συρρίκνωσης της ΣΟΦΤΕΞ", επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΑΚ ΣΟΦΤΕΞ και σημειώνει ότι το καινούριο στοιχείο που προστέθηκε είναι ότι αυτή η πολιτική του ξεπουλήματος επισπεύδεται (σελίδα 13)

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ των μελών ΔΕΠ σε "πλήρους" και "μερικής" απασχόλησης, με σημαντικές διαφορές στο ύψος των αποδοχών ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, είναι η βασική κατεύθυνση του μισθολογίου για τους πανεπιστημιακούς που προωθεί η κυβέρνηση (σελίδα 17)

ΝΕΑ ΔΙΚΗ έχει οριστεί για τον Γιώργο Μπαλάφα την ερχόμενη Δευτέρα, που αφορά την "υπόθεση Καπανδρίτι" και τα δήθεν ευρήματα της Ασφάλειας στο σπίτι όπου διέμενε κατά τη διάρκεια της φυγοδικίας του. Συγκατηγορούμενή του είναι η σύντροφός του Βασιλική Μίχου, επειδή, αν και γνώριζε το "κρησφύγετό" του, δεν πήγε να τον... καταδώσει! (σελίδα 18)

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής των Μεταναστών στην Ελλάδα (ΠΣΕΜΕ) δίνει νέα ώθηση στον αγώνα των χιλιάδων μεταναστών, για την εξασφάλιση των στοιχειωδών δικαιωμάτων στη ζωή και την εργασία. Ολόπλευρη η συμπαράσταση του ΚΚΕ (σελίδα 28)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ