Παρασκευή 3 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ έντονης ρευστότητας εισέρχεται τις επόμενες μέρες η ΝΔ, αφού θα μπουν επί τάπητος όλα τα εκκρεμή θέματα για το έκτακτο συνέδριο και ή θα υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών ή θα δρομολογηθούν εξελίξεις με απροσδιόριστες ακόμα συνέπειες για τη συνοχή του κόμματος (σελίδα 5).

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ μέρες του 1996 και οι πρώτες του 1997 δεν έμελλαν να είναι ειρηνικές, στα ματωμένα χώματα της Μέσης Ανατολής. Την Πρωτοχρονιά, ένας Ισραηλινός στρατιώτης άνοιξε πυρ αδιακρίτως κατά πολιτών στην αγορά της Χεβρώνας, τραυματίζοντας τουλάχιστον εφτά. Επίσης κατά πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από τις συριακές αρχές, μια έκρηξη βόμβας σε λεωφορείο κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 9 ανθρώπους (σελίδα 8).

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ μέσα στο εργοστάσιο έκαναν οι 76 εργαζόμενοι της επιχείρησης ΔΕΔΑΣ ΑΕ, που από την περασμένη Κυριακή έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του χώρου, προκειμένου να εμποδίσουν τη μεταφορά των μηχανημάτων και το ενδεχόμενο "λουκέτο" (σελίδα 12).

ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ αναβολή της συζήτησης του προϋπολογισμού της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μεταφερθεί και να συζητηθεί μετά την ψήφιση του αντιλαϊκού προϋπολογισμού στη Βουλή και να μην έχει κανένα νόημα η διεκδίκηση κονδυλίων από την κυβέρνηση, καταγγέλλει την πλειοψηφία και τη μείζονα αντιπολίτευση του ΝΣ, ο σύμβουλος της ΝΑΣ Μιχάλης Σπυριδάκης (σελίδα 17).

ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ τη νέα διοίκηση για τα δύο επόμενα χρόνια, προσέρχονται την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη, 7 και 8 Γενάρη, οι δημοσιογράφοι - μέλη της ΕΣΗΕΑ. Στις 15 του μήνα θα πραγματοποιηθούν, εφ' όσον χρειαστεί, επαναληπτικές εκλογές (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ