Παρασκευή 3 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Αγωνιστικές" ευχές από ΓΣΕΕ

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Συνομοσπονδίας για το 1997

Τις καλύτερες ευχές της για "ένα ειρηνικό, χαρούμενο, αγωνιστικό και δημιουργικό 1997, για υγεία και ευτυχία των εργαζομένων και των οικογενειών τους", στέλνει η ΓΣΕΕ σε όλους τους εργαζόμενους, άνδρες και γυναίκες, νέους και νέες, άνεργους και συνταξιούχους, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της. "Το 1997 μπορεί με τον αγώνα, την προσφορά και τις παρεμβάσεις μας να γίνει καλύτερη χρονιά για τους εργαζόμενους", προσθέτει η ΓΣΕΕ, η οποία θεωρεί ως πρώτο και κύριο πρόβλημα της χρονιάς που έρχεται την ανεργία και σημειώνει ότι απαιτείται παρέμβαση των εργαζομένων και των συνδικάτων τους, αγωνιστική επαγρύπνηση, κινητοποίηση και δραστηριοποίηση.

Η ΓΣΕΕ τονίζει ότι ενόψει του νέου έτους "διεκδικεί μια οικονομική πολιτική με πνοή και προοπτική, με αναπτυξιακό προσανατολισμό, που θα κατανείμει δίκαια τα φορολογικά βάρη, που θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και θα εγγυάται την επιτυχή ανταπόκριση της χώρας μας στις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις. Με κοινή δράση των δυνάμεων της προόδου και της εργασίας στην Ευρώπη, για μια πολιτική ανάπτυξης, προστασίας της απασχόλησης, διεύρυνσης των κοινωνικών δικαιωμάτων".

Σημειώνει ακόμα ότι αγωνίζεται για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή και για την προστασία της εθνικής ασφάλειας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Τέλος, τονίζει ότι "γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, τις αδυναμίες του κινήματός μας, τις αντιστάσεις που συναντούμε. Ομως αισιοδοξούμε για τις προοπτικές μας".

Η ΓΣΕΕ χαρακτηρίζει το 1997 δύσκολη χρονιά για τους εργαζόμενους, το λαό, την οικονομία και τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ