Παρασκευή 3 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θρήνος σήμερα στη Μάνη

Στα μαύρα ντύνεται ο Δυρός της Μάνης που κηδεύει σήμερα στη 1 το μεσημέρι τον Α μηχανικό Σωτήρη Βάλβη,μαζί με τη γυναίκα του Ιωάννα Βάλβη και την 10χρονη κορούλα τους Μαρία Βάλβη που βρίσκονταν στο μοιραίο τσιμεντάδικο ΔΥΣΤΟΣ.

Βαρύτατο το πένθος και στη Μαγνησία,που την τελευταία μέρα του 1996 και ανήμερα την Πρωτοχρονιά κήδεψε πέντε παλικάρια της, πέντε ναυτικούς του μοιραίου τσιμεντάδικου. Στη Νέα Δημητριάδα κηδεύτηκαν την Τρίτη ο ανθυποπλοίαρχος Ευστάθιος Βογιατζής και ο ναύτης Γρηγόρης Λακιώτης,ανιψιός του πλοιάρχου Γιάννη Τσιτσιρίκη.Η γυναίκα του 31χρονου ναύτη, πρόκειται να φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο, το παιδί τους.

Στις 12 προχτές το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Τρίκερι, κηδεύτηκε ο λιπαντής Νικήτας Κυπραίος αφήνοντας πίσω του γυναίκα και δυο ανήλικα παιδιά. Στη 1 το μεσημέρι κηδεύτηκε στην ίδια εκκλησία ο ναύτης Λάμπρος Τσίγρης.Στην Αργαλαστή, στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, τη μέρα της Πρωτοχρονιάς, έγινε η κηδεία του λοστρόμου Δημήτρη Ζυγούρη 60 χρόνων, πατέρα δυο παιδιών, που ήθελε λίγο καιρό για να βγει στη σύνταξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ