Σάββατο 11 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ολυμπιακός - ΑΕΚ και στο φιλέ

Μια μέρα μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι, Ολυμπιακός και ΑΕΚ συναντώνται και στο φιλέ. Το παιχνίδι μπορεί να μην είναι υπόθεση τίτλου για τις δύο ομάδες αλλά είναι το σημαντικότερο της 14ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική ανάκαμψη αλλά η ΑΕΚ αποτελεί πάντα σκληρό καρύδι. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στις 6.15μμ και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ - 1.

Σήμερα οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου αναμένεται να κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα. Στη Μίκρα στις 7.30μμ ο πρωτοπόρος Αρης υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξ., στις 7μμ η Ορεστιάδα τον ΠΑΟΚ ενώ ο ΠΑΟ στις 8μμ παίζει στη Νέα Σμύρνη με τον Μίλωνα. Τέλος, ο Εσπερος υποδέχεται στις 6μμ στην Καλαμαριάτον Κτησιφώντα. Το παιχνίδι Φιλίας - Ηρακλή της 14ης αγωνιστικής αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής παικτών του Ηρακλή στην εθνική παίδων.

  • Για την Α1 των γυναικών διεξάγεται αύριο στη Ν. Φιλαδέλφεια το ντέρμπι των γυναικών Ιωνικού ΝΦ - ΠΑΟ.
  • Η εθνική παίδων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγονται στη Θεσ/νίκη, κέρδισε χτες στην πρεμιέρα τη Βοσνία 3 - 0. Σήμερα παίζει με την Ισπανία (5.30μμ απευθείας από την ΕΤ - 3) και την Κυριακή με την Αυστρία (3.30μμ, ΕΤ - 3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ