Πέμπτη 16 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η "Δημοκρατική Μέριμνα" ευχαριστεί

Η Πανελλήνια Ενωση Συμπαράστασης στα θύματα πολιτικής δίωξης "Η Δημοκρατική Μέριμνα" οργάνωσε και φέτος τη χριστουγεννιάτικη οικονομική εξόρμηση. Με έκκλησή της απευθύνθηκε σε κόμματα, βουλευτές, τράπεζες, Οργανισμούς, Ομοσπονδίες, μαζικούς φορείς, μέλη και φίλους της.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας. Ετσι έγινε δυνατό και φέτος να βοηθηθούν οι αγωνιστές με χρηματικό βοήθημα.

Εως ότου αποκατασταθούν οι εκκρεμότητες - που ακόμα υπάρχουν σχετικά με την υλική αποκατάσταση των αγωνιστών από την πολιτεία - το καθήκον της "Δημοκρατικής Μέριμνας" να συνεχίσει τη συμπαράστασή της στους αγωνιστές παραμένει επιτακτικό. Οι ανάγκες των ανθρώπων που περιθάλπουμε κάθε μήνα με χρήματα είναι μεγάλες.

Οσοι μπορούν ας μας ενισχύσουν στο έργο μας.

Ολα τα τμήματά μας, της Αθήνας, του Πειραιά και των επαρχιών ενίσχυσαν τους αγωνιστές των περιοχών τους.

Προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία μας, Ακαδημίας 78, τηλέφωνο 3622.776 και στην Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα Κάνιγγος) στο λογαριασμό 480210/14.

Επίσης, καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας στην εκδήλωση για το κόψιμο της πίτας, που θα γίνει στις 22 Γενάρη, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων, Βουλής 44α.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση με λαχνούς και θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ