Σάββατο 1 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Συμπεριφορά νεόπλουτων

Αθρόες αλλαγές ξένων. Στο Σπόρτιγκ το ενδιαφέρον της αγωνιστικής

Ξένοι πάνε κι έρχονται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ και μαζί τους γίνεται αέρας το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας των εσόδων. Ούτε λίγο ούτε πολύ, 39 αλλοδαποί έχουν έρθει φέτος στη χώρα μας. Αριθμός ρεκόρ, αν αναλογιστεί κανείς ότι απομένουν ακόμα οκτώ αγωνιστικές μέχρι τα πλέι οφ. Με συμπεριφορά νεόπλουτου εμποράκου, οι ομάδες η μία μετά την άλλη προχωρούν σε αλλαγή ξένου, παρασυρμένες περισσότερο από το πάθος της διάκρισης παρά της δημιουργίας.

Τελευταίος παθών ο Πανιώνιος, οι περιπέτειες του οποίου καλά θα είναι να γίνουν μάθημα. Οκτώ μεταγραφές πραγματοποίησε το καλοκαίρι η ομάδα έκπληξη της περσινής περιόδου. Καμία δεν της βγήκε. Παρά τα οικονομικά της προβλήματα, άλλαξε ξένους σε μια προσπάθεια επιβίωσης. Στη Γλυφάδα θα κάνουν αύριο την εμφάνισή τους οι Αμερικανοί Μακ Ινις και Χερβ Τζόουνς. Μαζί με τον Ντελ Ντεμπς που θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, αποτελούν το ερωτηματικό της 18ης αγωνιστικής.

Στον αγωνιστικό τομέα το παιχνίδι που ξεχωρίζει για το βαθμολογικό του ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στον Σπόρτιγκ και το Περιστέρι. Οι Πατησιώτες όπως και στον Α γύρο απειλούν να κάνουν τη ζημιά. Οι άλλοι διεκδικητές των τεσσάρων πρώτων θέσεων, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να νικήσουν. Ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη με το ΒΑΟ, ο Ολυμπιακός στο Φάληρο με τον Απόλλωνα, η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Ηρακλή και ο Αρης στο Αλεξάνδρειο με τον Παπάγου. Στο ντέρμπι των μικρών η Λάρισα υποδέχεται τον Πειραϊκό, σ' ένα παιχνίδι που κατά 90% θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα ακολουθήσει το ΒΑΟ στην Α2 κατηγορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ