Σάββατο 1 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πάνε βόλτα στα Χανιά

Δόθηκαν τελικά εγγυήσεις για τη διεξαγωγή του αγώνα ΟΦΗ - Ολυμπιακού. Εκδόθηκαν μόνο 2.000 εισιτήρια

Οριστικά στο στάδιο των Χανίων θα διεξαχθεί το παιχνίδι ΟΦΗ - Ολυμπιακού, αφού η αρμόδια επιτροπή της νομαρχίας, μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε χτες έδωσε την έγκρισή της. Στο έγγραφο που κοινοποίησε στην ΕΠΑΕ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν προβλήματα, υποστηρίζει όμως ότι υπάρχει το χρονικό περιθώριο να διορθωθούν.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γ. Δέδες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αστυνομικό υποδιευθυντή του νομού και αφού έλαβε τη διαβεβαίωση πως η υπηρεσία του μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, αποφάσισε ότι δε συντρέχουν λόγοι αλλαγής του γηπέδου. Θα διατεθούν περίπου 2.100 εισιτήρια, δηλαδή περίπου τα μισά, αφού η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 4.000 θεατές.Η διευθέτηση του προβλήματος που ανέκυψε προχτές δε μειώνει καθόλου τις απορίες για τη δημιουργία του. Εντονότατη είναι η αίσθηση πως λειτούργησε παρασκήνιο στη μια ή την άλλη κατεύθυνση. Αν υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν οι όποιες ελλείψεις, γιατί δεν έγινε χωρίς να τεθεί θέμα αλλαγής. Αν δεν υπάρχουν, πώς δόθηκε άδεια διεξαγωγής.

Το κυριότερο όμως όλων είναι η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων. Επρεπε δηλαδή να γίνει παιχνίδι Α Εθνικής για να εντοπιστούν και να διορθωθούν (;) τα προβλήματα; Η ολιγωρία των υπευθύνων θα παραμείνει ατιμώρητη και η ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα θα επαφίεται στην τύχη;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ