Σάββατο 1 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ομίχλη στο λιμάνι

Βρήκε κλειστές πόρτες στις μεταγραφές

"Ομίχλη" στο πειραϊκό λιμάνι όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα. Η μια πόρτα μετά την άλλη κλείνουν και χτες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σήκωσε τα χέρια: "Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καλά. Οι περισσότερες ομάδες ανεβάζουν τις τιμές ή δεν παραχωρούν τους παίκτες που θέλουμε. Ο Μαχλάς δε δίνεται από τη Βίτεσε. Τα ίδια ισχύουν και για τον Μαυρογενίδη, αφού ο Αρης δεν τον δίνει. Ακόμη και η περίπτωση του Γερμανού Χομπς είναι σχεδόν αδύνατη, αφού χτες πέθανε η μητέρα του και λογικά δε θα φύγει από τη χώρα του. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε μέχρι την Κυριακή".

Οπως γίνεται αντιληπτό, τα περιθώρια στενεύουν απελπιστικά για τους "ερυθρόλευκους" και έτσι μόνο το όνομα του Σίνιτσα Γκόγκιτς της Ανόρθωσης είναι στο προσκήνιο. Ο 32χρονος Σέρβος είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας της Κύπρου, όμως και αυτή η περίπτωση είναι δύσκολη, αφού είναι βασικός παίκτης και η Ανόρθωση είναι στο παιχνίδι του τίτλου.

Στον αγωνιστικό τομέα, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στα Χανιά με τον ΟΦΗ, ο Μπάγεβιτς αναμένεται να ξεκινήσει από την αρχή τον Γιώργο Ανατολάκη ως στόπερ και ο Νταμπίζας θα παίξει αμυντικό χαφ μαζί με τον Σαμπανάτζοβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ