Κυριακή 2 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ "Ρίζο"

Είναι νόμιμο;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΛΙΟΣ,συνταξιούχος, Χαϊδάρι. Πρόσφατα τηλεφώνησα στην ΕΤ-1 για να παραπονεθώ για την κακή εικόνα που έχουμε. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί υπάρχουν παρεμβολές, στην ερώτησή μου δε, "τότε γιατί πληρώνουμε το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τα κρατικά κανάλια", μου κλείσανε το τηλέφωνο, αντί άλλης απάντησης.

Ομως και στη ΔΕΗ, που αργότερα τηλεφώνησα για να καταγγείλω όλη αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, να πληρώνουμε την ΕΤ μέσω των λογαριασμών και βεβαίως αν δεν το κάνουμε μας κόβουνε και το φως, μου απάντησαν ότι αυτά που λέω "είναι αστεία πράγματα". Είμαι χαμηλοσυνταξιούχος και έχω πληρώσει το 1996 μόνο για την ΕΤ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ 18.250 δρχ. Πολλές δε φορές τα παίρνουν "έναντι", δηλαδή προκαταβολικά, αλλά όταν παραπονούμεθα μας κλείνουν το τηλέφωνο. Εχουν το δικαίωμα ΕΤ και ΔΕΗ να μας κοροϊδεύουν και να μας κλέβουν, είναι νόμιμο αυτό;

Η πρώτη ομάδα της Ηπείρου

ΦΑΝΗΣ ΓΕΡΑΣΗΣ,Θεσσαλονίκη. Διάβασα στο αφιέρωμα για τα 50χρονα του ΔΣΕ το χρονικό του Ν. Ζάγγαλη, για την πρώτη ομάδα της Ηπείρου.

Μου ήρθαν στη μνήμη ηρωικές εποχές, γιατί κι εγώ είμαι από εκείνους που δοκίμασαν τη βία του δοσίλογου κράτους μετά τη Βάρκιζα.

Ημουν Β Γραμματέας του Συμβουλίου ΕΠΟΝ Πωγωνίου, κυνηγημένος όταν πιάστηκα. Αφού πέρασα όλα τα βασανιστήρια στα κρατητήρια της Βήσσανης και Δολιανών - εκεί σκότωσαν και τον σύντροφο Ζέρβα από τα Κ. Ραβένια - μας μάντρωσαν στις φυλακές Αγίου Κοσμά στα Γιάννενα.

Μέσω του "Ριζοσπάστη" θέλω να στείλω την αγάπη μου στον καπετάνιο μας ατρόμητο ΕΠΟΝίτη Ν. Ζάγγαλη, που με το γραπτό του μου ξανάφερε στο νου όλη εκείνη την ηρωική εποχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ