Τρίτη 4 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η ΚΟΒ Ζωοδόχου Πηγής - Βύρωνα κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Τετάρτη 5 Φλεβάρη στις 7.00 μμ στα γραφεία της Αχτίδας (Φορμίωνος 174).
  • Η ΝΕ Πρέβεζας διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση την Τετάρτη 5 Φλεβάρη και ώρα 6.30 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέμα: "Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την παιδεία". Θα μιλήσει ο Κ. Αλυσσανδράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  • Η ΑΕ Κορυδαλλού καλεί τα μέλη και τους φίλους να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει για το κόψιμο της πίτας της την Παρασκευή 7 Φλεβάρη και ώρα 8.00 μμ στα γραφεία της (Αθηνάς και Χαρ. Τρικούπη). Η εκδήλωση περιλαμβάνει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Οι ΚΟΒ Κηφισιάς και Ν. Ερυθραίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού την Κυριακή 9 Φλεβάρη και ώρα 10.30 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κηφισιάς (Δημαρχείο, οδός Διονύσου & Μυρσίνης).

Θα μιλήσουν οι Γιώργης Μωραϊτης και Χρυσούλα Γκόγκογλου,θα συμμετέχει η Χορωδία της ΠΕΑΕΑ και απαγγέλλει ο Βασ. Λιόγκαρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ