Τετάρτη 5 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Δουλιά και όχι λόγια"

Ζήτησε ο Πέτρος Ραβούσης από τους παίκτες. "Δεν έχω πρόβλημα με τον Βλάχο", υποστηρίζει ο Ελληνας τεχνικός

Ο αποκλεισμός του Μιχάλη Βλάχου απ' τη 16άδα στο παιχνίδι της Καστοριάς ήταν το αποκορύφωμα του παραγκωνισμού του, τον τελευταίο καιρό. Ο παίχτης με δηλώσεις του είχε ρίξει το... μπαλάκι στον Πέτρο Ραβούση και αυτός στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου το επέστρεψε, μαζί μ' ένα σαφέστατο μήνυμα προς όλους.

"Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Βλάχο. Απλά πρέπει να καταλάβει, όπως όλοι, πως με δηλώσεις δεν μπαίνεις στην ομάδα. Του εξήγησα πριν απ' τις δηλώσεις ότι θα πρέπει η συμπεριφορά του στην προπόνηση να είναι τέτοια, ώστε όποτε χρειαστεί να βοηθήσει την ομάδα και ν' αποδείξει σ' εμένα πως κάνω λάθος". Οσο για την πιθανότητα απαγόρευσης των δηλώσεων, "δεν είναι απαραίτητη, δεν πιστεύω πως είναι ο καλύτερος τρόπος. Από λάθη κάποιων ή κάποιου δεν μπορούν ν' απομονώνονται όλοι. Θα δούμε".

Την άσχημη εικόνα του β ημιχρόνου την απέδωσε "στους τραυματισμούς, στις αναγκαστικές αλλαγές σε καίριες θέσεις και τον κακό αγωνιστικό χώρο", επισημαίνοντας πάντως ότι "έχουμε την υποχρέωση και τις δυνατότητες να προσαρμοζόμαστε στις όποιες συνθήκες". Η νίκη αποδείχτηκε "Πύρρειος", αφού ο Σαβέβσκι έπαθε κάκωση έξω πλαγίου έξω μηνίσκου και την Πέμπτη θα φανεί αν χρειάζεται αρθροσκόπηση, ενώ ο Μαχαιρίδης οριστικά θα μείνει εκτός δράσης για δύο βδομάδες (ΟΦΗ, Ολυμπιακό). Ο 42χρονος τεχνικός εξέφρασε την πεποίθηση πως οι αντικαταστάτες τους μπορούν ν' ανταποκριθούν και η ομάδα να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, προσθέτοντας: "Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να παίξουμε μ' άλλους παίχτες σ' αυτές τις θέσεις. Σίγουρα τα προσόντα όλων δεν είναι τα ίδια, ίσως προσπαθήσουμε ν' αλλάξουμε κάποια πράγματα στον τρόπο και την οργάνωση του παιχνιδιού".

Διαφωνεί μ' αυτούς που ξέγραψαν τον Παναθηναϊκό, τονίζει ότι "εύκολο ή δύσκολο, το κάνεις μόνος σου το πρόγραμμα" και ελπίζει η ΑΕΚ να παραμείνει η μόνη που δε θα χάσει εντός έδρας βαθμούς. Ο Ραβούσης ευχήθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν να 'ναι στην ίδια κατάσταση στα μεταξύ τους παιχνίδια, επισήμανε όμως ότι "στόχος μας δεν είναι μόνο αυτές οι συναντήσεις. Θέλουμε διάκριση και στην Ελλάδα, όπου πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό". Τέλος, παραδέχτηκε πως ήθελε έναν παίχτη (σ.σ. Κατσαβό), αλλά παρά την προσπάθεια δεν αποκτήθηκε.

Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ