Σάββατο 8 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Ξεκαθαρίζει η 4άδα

Ο Αρης υποδέχεται την ΑΕΚ και το Περιστέρι τον ΠΑΟΚ σε ματς - φωτιά

Δύο ματς - φωτιά που θα καθορίσουν την προνομιούχο 4η θέση της κανονικής περιόδου θα γίνουν σήμερα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ανδρών. Στο Περιστέρι η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα υποδεχτεί τον αναγεννημένο ΠΑΟΚ του Σκοτ Σκάιλς σε ένα αμφίρροπο ματς. Μιάμιση ώρα αργότερα στο "φλεγόμενο" Αλεξάνδρειο ο Γιάννης Ιωαννίδης και η πρώτη της βαθμολογίας ΑΕΚ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Αρη του Λευτέρη Σούμποτιτς. Στη... γωνία καραδοκεί ο Παναθηναϊκός, που θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο κόντρα στον Πειραϊκό στο ουδέτερο Σπόρτιγκ. Φυσικά το συγκρότημα του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς εύχεται να ηττηθούν οι γηπεδούχοι Αρης και Περιστέρι ώστε να προσεγγίσει ουσιαστικά την 4άδα.

Στην Πάτρα ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ηρακλή που μπορεί στις εγχώριες υποχρεώσεις να τα πάει άσχημα, όμως στο Κυπελλούχων τα πάει περίφημα. Στου Παπάγου οι "στρατηγοί" υποδέχονται τη Λάρισα του Στιβ Γιατζόγλου που ψάχνει εναγωνίως την εκτός έδρας νίκη που θα της δώσει ελπίδες σωτηρίας.

Ξεχωριστό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη, αφού ο ΒΑΟ θα κοντραριστεί με το Σπόρτιγκ. Ο Κώστας Διαμαντόπουλος θα βρεθεί για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε, το Σπόρτιγκ.

Διαμαρτυρία Ολυμπιακού

Τέλος, αύριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός με ηθικό ακμαιότατον από τη νίκη στο Βελιγράδι θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση του ΤΑΚ για τον έναν εκ των δύο διαιτητών κ. Λαϊνιώτη, που αναφέρει ότι είχε δύο κακές διαιτησίες στους αγώνες των Πειραιωτών με Παπάγου και Περιστέρι όπου γνώρισαν την ήττα. Μάλιστα, ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να παρακολουθήσουν με μεγάλη προσοχή τη διαιτησία του στο ματς με τον Πανιώνιο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ