Τετάρτη 12 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χρόνια προσφοράς

Με τρία έργα εμφανίζεται στην Αθήνα, το 14χρονο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων,συμμετέχοντας στο γιορτασμό των 60 χρόνων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας,που θα παρουσιάσει στο Θέατρο "Αλίκη".Σήμερα, λοιπόν, θα παιχτεί από την Παιδική Σκηνή το έργο "Ο κύκλος με την κιμωλία",σε διασκευή του Γιάννη Καλατζόπουλου από το ομώνυμο μπρεχτικό έργο, σκηνοθεσία Δημήτρη Γιαννακόπουλου,σκηνικά - κοστούμια Τάκη Στεφάνου.Παίζουν: Μιχάλης Μπίζιος, Νίκος Κλησιάρης, Ολγα Γρατσανίτη, Βασίλης Γουργούλης κ. ά.

Αύριο και την Παρασκευή θα παρουσιαστεί το έργο των Σακελλάριου - Γιαννακόπουλου "Δεσποινίς ετών 39",σε σκηνοθεσία Γιάννη Διαμαντόπουλου,σκηνικά - κοστούμια Θανάση Τζάτσου.Παίζουν: Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιώργος Γκίκας, Μιχάλης Μπίζιος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Λουκία Στεργίου, Γιώργος Τζέρπος κ. ά.

Τέλος, στις 15,16/3 θα παρουσιαστεί η "Στέλλα Βιολάντη" του Γρ.Ξενόπουλου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαϊδη,σκηνικά - κοστούμια Νίκου Στεφάνου και μουσική Μανώλη Καλομοίρη (σε ζωντανή εκτέλεση επί σκηνής). Παίζουν: Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Νίκος Κλησιάρης, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Ειρήνη Χατζηκωνσταντή, Βίκυ Ψαλτίδου.Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του γιορτασμού των 60 χρόνων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας θα δοθούν και παραστάσεις από προηγούμενες παραγωγές του: Στο τέλος του Μάρτη, "Ο Συνοδός" του Στρατή Καρρά, στα Γιάννενα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πετρόπουλου και το καλοκαίρι το έργο "Το παιχνίδι της τρέλας και της φρονιμάδας" του Γιώργου Θεοτοκά,σε σκηνοθεσία Νίκου Χατζηπαππά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ