Τετάρτη 12 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Βούλιαξε το όνειρο

Ο Ολυμπιακός έχασε το φάιναλ - φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών

Ευρώπη τέλος για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που από το περασμένο Σάββατο οι φιλοδοξίες της περιορίζονται μόνο στον εσωτερικό χώρο. Οι "ερυθρόλευκοι" στην προτελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Τσάμπιονς Καπ ηττήθηκαν στον Πειραιά από τη γιουγκοσλαβική Μπέτσεϊ με 11 - 6 και έτσι μπήκαν τέλος στα όνειρα για συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας. Ετσι ο αγώνας με την Ποσίλιπο της τελευταία αγωνιστική έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι Γιουγκοσλάβοι, που και αυτοί έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί στον Πειραιά, ήταν ανώτεροι των ερυθρολεύκων και δε δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν. Τα επτάλεπτα του αγώνα ήταν: 1 - 2, 2 - 4, 1 - 2, 2 - 3. Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι Βλάχος 2 και Πλατανίτης, Ντάλα, Βενετόπουλος, Κραβαρίτης από 1.

Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα μια ακόμα δύσκολη αποστολή καθώς παίζει στην Πάτρα με την τοπική ομάδα (8μμ) σε εξ αναβολής παιχνίδι.

Οι Πατρινοί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στην 18η αγωνιστική αφού κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας τη Γλυφάδα με 7 - 5 και να διατηρηθούν έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Μάχη έγινε στην Κρήτη όπου Χανιά και Χαλκίδα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 12 - 12. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Κέρκυρα - Ηρακλής 9 - 7, Χίος - ΚΟΠΙ 12 - 4, Βουλιαγμένη - Πανιώνιος 16 - 7. Η βαθμολογία: Βουλιαγμένη 29, Ολυμπιακός 27, Χίος 27, Πάτρα 27, Πάτρα 27, Χαλκίδα 23, Χανιά 22, Εθνικός 17, Γλυφάδα 14, Κέρκυρα 10, Πανιώνιος 7, Ηρακλής 6, ΚΟΠΙ 1. Ο Ολυμπιακός έχει δυο αγώνες λιγότερους, ενώ Βουλιαγμένη Πάτρα ΚΟΠΙ και Εθνικός από 1 αγώνα λιγότερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ