Σάββατο 15 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Στη γύρα" ο Τροχανάς

Θέλει πριμ από την ΕΠΑΕ για την πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη

Οπως είναι γνωστό η συνάντηση ΑΕΚ - Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρει εν γένει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού από την κυπελλούχο της χώρας μας εξαρτάται η είσοδος της Ελλάδας στην πολυπόθητη 8άδα του σχετικού πίνακα της ΟΥΕΦΑ. Ετσι μ' έγγραφο που έστειλε χτες στην ΕΠΑΕ η ΑΕΚ ζητάει σε περίπτωση πρόκρισής της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων να δοθεί έξτρα πριμ στους παίχτες της από τη διοργανώτρια. Απόφαση για το αίτημα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ θα λάβει την Τρίτη το ΔΣ της ΕΠΑΕ.

Στο μεταξύ, έγινε χτες συζήτηση παιχτών - διοίκησης για τα χρωστούμενα πριμ. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Στ. Μανωλάς επέμεινε πως τους οφείλονται χρήματα, ενώ ο Μ. Τροχανάς το αρνιόταν. Τελικά δέχτηκε πως υφίσταται τέτοιο θέμα και δεσμεύτηκε για άμεση διευθέτησή του. Τη Δευτέρα θα κατατεθούν περίπου 17 εκατ. δρχ. που αφορούν σε πριμ και μετά το παιχνίδι της Πέμπτης θα εξοφληθούν οι δόσεις συμβολαίων.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Παναχαϊκή ο Π. Ραβούσης βλέπει μόνο νίκη και ζήτησε σοβαρότητα προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Προληπτικά εκτός 16άδας είναι οι Μαλαδένης, Μαχαιρίδης, ενώ και ο Μπατίστα μάλλον δε θα ξεκινήσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ