Τετάρτη 19 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Ελλάδα ο Α. Χουαντορένα

Προσκεκλημένος της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ

Ενας μεγάλος αθλητής, παγκόσμια λαμπρή δόξα του στίβου, ο υφυπουργός Αθλητισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κούβας Αλμπέρτο Χουαντορένα φτάνει στην Αθήνα τη Δευτέρα 24 Μάρτη για πενθήμερη επίσκεψη, καλεσμένος της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και σήμερα μέλος του ΔΣ της IAAF θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Μάρτη στις 18.30 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) με θέμα: "Αθλητισμός: Κοινωνικό αγαθό και σήμα φιλίας των λαών ή εμπόρευμα στα χέρια των πολυεθνικών;".

Στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 27 Μάρτη το πρωί θα επισκεφθεί το ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και στη συνέχεια στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η Πανσπουδαστική ΚΣ στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Την Παρασκευή 28 Μάρτη θα μιλήσει στο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Δάφνη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου ΑΘΗΝΑ '97, στο Μαρούσι.

Στη διάρκεια της παραμονής του Α. Χουαντορένα θα γίνουν συναντήσεις με αντιπροσωπείες της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η είσοδος σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ