Τετάρτη 19 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Εμείς" και το... φεγγάρι

Από μεγάλους σκηνοθέτες, όπως ο Λουτσίνο Βισκόντι και ο Ρομπέρτο Ροσελίνι, υπογράφεται η σπονδυλωτή ασπρόμαυρη ιταλική ταινία "Εμείς, οι γυναίκες".Μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν και μεγάλοι ηθοποιοί, όπως η Αννα Μανιάνι και η Ινγκριντ Μπέργκμαν. Η ταινία μέσα από πέντε μικρές ιστορίες σκιαγραφεί τους χαρακτήρες πέντε γυναικών - σταρ του κινηματογράφου. Τις ιστορίες σκηνοθέτησαν επίσης οι Τζιάνι Φραντολίνι, Λουίτζι Ζάμπα και Αλφρέντο Γουαρίνι. Εκτός από την Μπέργκμαν και την Μανιάνι παίζουν οι Αλίντα Βάλι και Ιζα Μιράντα. (ΕΤ - 3 22.30)

Το SEVEN X στις 19.00 θα μεταδώσει τη βραβευμένη στο Διεθνές Φεστιβάλ Τορίνου αγγλική ταινία του Ενταφ Εμιλιν "Ενα γεμάτο φεγγάρι".Η ιστορία ενός αγοριού από φτωχική οικογένεια που γίνεται εγκληματίας. Χρόνια αργότερα θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος αναζητώντας την εξιλέωση. Πρωταγωνιστούν οι Ντίφαν Ρόμπερτς και Τουντάρ Ρόμπερτς.

Στη 01.00 η ΕΤ - 3,θα προβάλει την περιπέτεια γουέστερν του Τζιν Μάρτιν"Ποτάμι χωρίς επιστροφή".Στα ατού της ταινίας είναι το πρωταγωνιστικό καστ που το αποτελούν οι Τζίνα Λολομπριτζίτα, Λι Βαν Κλιφ και Τζέιμς Μέισον. Μια συμμορία που αποτελείται από καταζητούμενους κακοποιούς κλέβει μια τράπεζα. Λίγο αργότερα ο αρχηγός τους θα πέσει"θύμα" της γοητείας μιας όμορφης γυναίκας, που θα του πάρει και όλα τα χρήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ