Τρίτη 25 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1
Αφησε πίσω του "συντρίμμια"...

Ο υποβιβασμένος Πειραϊκός έκανε άνω - κάτω την πρώτη τετράδα με τη νίκη του επί του Αρη. Μεγάλος ευνοημένος ο ΠΑΟ

Οσοι πιθανολογούσαν για τα πιθανά ζευγάρια των πλέι οφ πριν την τελευταία αγωνιστική, υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο υποβιβασμένος Πειραϊκός με τη νίκη του επί του Αρη έκανε την έκπληξη του πρωταθλήματος, χαρίζοντας το χαμόγελο και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα το Περιστέρι υποχρέωνε την ομάδα του Μπ. Μαλίκοβιτς στην 8η φετινή της ήττα, κατακτώντας παράλληλα την 4η θέση της κανονικής περιόδου και αφήνοντας τον Αρη εκτός τετράδας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Αλεξάνδρειο του ΠΑΟΚ και θα διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με αβαντάζ έδρας μέχρι και τον τελικό. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ΑΕΚ που αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Γ φάση των πλέι οφ. Ανακατατάξεις επιφύλασσε η τελευταία αγωνιστική στους... μικρομεσαίους του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παπάγου εκμεταλλευόμενος τη νίκη του στο Ιβανώφειο και την εντός έδρας ήττα του Πανιωνίου από τον Σπόρτιγκ, ανέβηκε στην 7η θέση αφήνοντας εκτός οκτάδας τον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος κινδυνεύει άμεσα να χάσει το τρένο της Ευρώπης.

Στην Α φάση των πλέι οφ που αρχίζει στις 5 Απριλίου, θα παίξουν με στόχο τις δύο νίκες, Αρης - Λάρισα, ΠΑΟΚ - Ηρακλής, Παπάγου - Σπόρτιγκ και Πανιώνιος - Απόλλωνας. Εφόσον περάσουν οι έχοντες πλεονέκτημα έδρας, στη Β φάση ο Ολυμπιακός περιμένει τον Πανιώνιο, η ΑΕΚ τον Παπάγου, ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι τον Αρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ