Τετάρτη 2 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ
  • H KO Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιστερίου του ΚΚΕ διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση αύριο Πέμπτη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου (Δαμασκηνού 58 2ος Οροφος) στις 6 μ.μ. με θέμα: "Μάαστριχτ και Παιδεία". Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.
  • Η ΝΕ Ικαρίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί διήμερο εκδηλώσεων Παρασκευή και Σάββατο 4 και 5 Απρίλη, όπου θα βρίσκεται ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Πάτρας Γ. Μυσιρλής.Θα μιλήσει σε Εύδηλο και Αγιο Κήρυκο, επίσης θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο του νησιού και θα δώσει συνέντευξη στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.
  • Η Κομματική Οργάνωση Βάσης ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (Λούτσας) διοργανώνει συνεστίαση, για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών, φίλων και οπαδών της, την Παρασκευή 4 - 4 - 97 στις 8.30 μ.μ.,στο κέντρο "ΜΙΤΕΡΑΝ", Λ. Αγίου Ιωάννη και Θήρας, τηλ: 0294/49070.
  • Συντροφικό γλέντι την Κυριακή, 6 Απρίλη,στην ταβέρνα "Το στέκι του Νίκου" διοργανώνει η ΚΟΒ Σαφράμπολης της ΚΟ ΑΘήνας και καλεί σε συμμετοχή τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος. Η ταβέρνα βρίσκεται στην οδό Υγείας (κοντά στην πλατεία Υγείας) στον Περισσό.
Αναβολή εκδήλωσης

Η προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη, στα γραφεία της ΚΟΑ, συγκέντρωση των ετεροδημοτών από την Ηλεία αναβάλλεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ