Τετάρτη 2 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πάει... ΟΑΚΑ!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι ερυθρόλευκοι θα αποχαιρετήσουν το Φαληρικό στάδιο και θα ανηφορίσουν στα... βόρεια και το Ολυμπιακό Στάδιο. Με δεδομένο ότι οι "κόκκινοι" θα παίζουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, η μετακόμισή τους σε ένα μεγαλύτερο και αρτιότερο στάδιο είναι επιβεβλημένη. Ετσι δεν αποκλείεται το ΟΑΚΑ να χρησιμοποιηθεί και σαν έδρα πρωταθλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, που μείνει στο Καραϊσκάκη, η ΠΑΕ πρέπει να ξοδέψει ένα κάρο λεφτά ώστε να πάρει ευρωπαϊκή όψη το τωρινό της "σπίτι".

Η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει τις τελευταίες μέρες στην ομάδα του λιμανιού. Τα ονόματα των Ηλία Πουρσανίδη και Δημήτρη Μαυρογεννίδη είναι και πάλι στο προσκήνιο, όμως ο Μπάγεβιτς ζήτησε από τους παίκτες να κλείσουν τα αυτιά τους και να ασχοληθούν αποκλειστικά με την υπόθεση τίτλος.

Ασχημα τα μαντάτα για τον Μίρσα Βαρεσάνοβιτς. Ο Βόσνιος τραυματίστηκε στην προπόνηση προχτές στο Σαράγεβο και αποκλείστηκε από το σημερινό αγώνα. Ο παίκτης υπέστη βαρύ διάστρεμμα και δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ετσι δεξί μπακ θα περάσει ο Αμανατίδης και αμυντικό χαφ ο Καρασαββίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ