Τετάρτη 2 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΑΤΣ
Για το θαύμα ο Αρης

Με στόχο να καλύψει τη διαφορά των 11 πόντων (66 - 77) ο Αρης αγωνίζεται σήμερα στην Προύσα (7.15μμ ΕΤ3) κόντρα στην τουρκική Τόφας. Το έργο των παικτών του Λευτέρη Σούμποτιτς είναι πολύ δύσκολο και αυτό το γνωρίζει ο κόουτς: "Αναμφίβολα το φαβορί για την κατάκτηση του Κόρατς είναι η Τόφας. Η απρόσμενη ήττα στο Αλεξάνδρειο με αρκετή διαφορά, είναι ντεζαβαντάζ για μας. Στόχος μας είναι να παίξουμε χωρίς άγχος και ό,τι βγει. Αλλωστε και στο Τρεβίζο μας είχαν ξεγραμμένους, όμως κερδίσαμε και περάσαμε στον τελικό. "

Πάντως το κλίμα που επικρατεί στους Σαλονικιούς δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αφού οι ήττες από ΒΑΟ και Τόφας αλλά και οι... μουρμούρες των παικτών για καθυστερήσεις στις πληρωμές έχουν κάνει την ατμόσφαιρα βαριά. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΤΑΚ, Ζαφείρης Σαμολαδάς, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την αποχή του Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ που μόλις προχτές γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του.

Στην αντίπερα όχθη στο στρατόπεδο των Τούρκων επικρατεί υπέρμετρη αισιοδοξία για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο τεχνικός της Τόφας Ατίλα Τσακμάκ τονίζει: "Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι στα χέρια μας, με τη στήριξη του κόσμου θα είμαστε οι νικητές". Τα 5.000 εισιτήρια του σημερινού αγώνα έχουν... εξαφανιστεί εδώ και μέρες. Δεν είναι δα και είδηση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ