Τρίτη 8 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δε σώζονται με το ψέμα και την τρομοκρατία

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ενορχηστρωμένη και καλά σχεδιασμένη επίθεση κατά του ΚΚΕ. Ο λόγος; Μα φυσικά η επιχείρηση της κυβέρνησης να επιβάλει τη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα για τις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό.

Το ΚΚΕ έχει από την αρχή ξεκαθαρίσει ότι ο κοινωνικός διάλογος που διοργανώνει η κυβέρνηση δεν είναι παρά μια καλοστημένη απάτη, με στόχο την παγίδευση των εργαζομένων και γι' αυτό κάλεσε τους εργαζόμενους να αντιταχθούν με κάθε τρόπο. Κάθε μέρα που περνάει η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώνεται πανηγυρικά και φυσικά δεν μπορούσε να συμβεί αλλιώς. Αυτή ακριβώς η στάση του ΚΚΕ είναι που ενοχλεί την κυβέρνηση και τα φερέφωνά της και γι' αυτό έχουν εξαπολύσει τη συκοφαντική αυτή επίθεση, με στόχο την κατατρομοκράτηση των εργαζομένων και την παραίτηση από κάθε σκέψη αντίστασης και διεκδίκησης. Πρωταγωνιστές σε αυτή την επιχείρηση τα καθ' ύλην αρμόδια στελέχη, με πρώτο και καλύτερο τον Χρ. Πρωτόπαππα, ο οποίος έχει αναλάβει να περιφέρει τη μαύρη προπαγάνδα του ανά τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα.

Την ίδια επίθεση κατά του ΚΚΕ εξαπέλυσαν και πριν τους αγώνες των αγροτών, των ναυτεργατών, κλπ. Ομως δεν τους έσωσε το ψέμα και η τρομοκρατία. Οι αγώνες που έγιναν ήταν οι πιο μαζικοί και αποφασιστικοί των τελευταίων δεκαετιών. Αυτό θα γίνει και τώρα. Γιατί απλούστατα οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να κάνουν άλλο πίσω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ