Τρίτη 8 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Προβοκατόρικη και τρομοκρατική η σύλληψη

Την προβοκατόρικη τρομοκρατική σύλληψη από την Ασφάλεια του μέλους του Συνδικάτου, Α. Τασσόπουλου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας.

Συγκεκριμένα, το Συνδικάτο τονίζει στην ανακοίνωσή του:

"Η κυβέρνηση θορυβημένη από την οργισμένη υποδοχή μπροστά στο Εργατικό Κέντρο των υπουργών Εργασίας από τους συγκεντρωμένους εργαζόμενους και άνεργους, εξαπέλυσε ανοιχτή τρομοκρατική επιχείρηση με απειλές και προσπάθειες σύλληψης μπροστά και μέσα στο Εργατικό Κέντρο.

Η συγκεκριμένη σύλληψη που πραγματοποιήθηκε 500 μέτρα μακριά από το χώρο της συγκέντρωσης και μία ώρα μετά τη λήξη, στρέφεται ενάντια σε αυτούς που δε συμμετέχουν στην απάτη του "κοινωνικού διαλόγου", αλλά κλιμακώνουν την πάλη και τον αγώνα για την απόκρουση της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας που σαρώνει κατακτήσεις και δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με πολύχρονους σκληρούς αγώνες.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας καλεί τους εργαζόμενους και το λαό σε συσπείρωση και πάλη ενάντια στην ολομέτωπη τρομοκρατική και αυταρχική πολιτική αυτής της επικίνδυνης και αντεργατικής κυβέρνησης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ