Τρίτη 8 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΙΕΘΝΗ
Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον αλβανικό λαό
  • Στον Πειραιά σήμερα Τρίτη στις 7μμ στην πλατεία Κοραή
  • Στη Βέροια στις 8μμ στην πλατεία Ωρολογίου

Η Παμπειραϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ) σε συνεργασία με τις Επιτροπές Ειρήνης των δήμων του Πειραιά θα πραγματοποιήσει Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον Αλβανικό λαό, σήμερα Τρίτη, 8 Απρίλη στις 7μμ στην πλατεία Κοραή του Πειραιά.Την ανακοίνωση - κάλεσμα υπογράφουν και τα σωματεία του Πειραιά: ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, Οικοδόμων, Σωματεία Ζώνης, Συνταξιούχων ΙΚΑ, Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος. Καλούν όλο τον πειραϊκό λαό, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες και τη νεολαία να πλαισιώσουν τη συγκέντρωση και όλοι μαζί να απαιτήσουν:

- Οχι στα πολυεθνικά τάγματα επιβολής της "νέας τάξης πραγμάτων".

- Αλληλεγγύη στον αλβανικό λαό.

- Κανένας φαντάρος στα τάγματα των δημίων του αλβανικού λαού.

- Κάτω τα χέρια από την Αλβανία. Εμείς δεν πολεμάμε για ΗΠΑ, Γερμανία.

Στη Βέροια

Σε πορεία διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει Ελληνες στρατιώτες στην Αλβανία καλεί τους κατοίκους της πόλης η ΕΕΔΥΕ Βέροιας σήμερα Τρίτη 8 Απρίλη στις 8μμ στην πλατεία Ωρολογίου.Σε ανακοίνωσή της η ΕΕΔΥΕ αναφέρει ότι με τον εξοπλισμένο στρατό που στέλνει η Ελλάδα, το ΝΑΤΟ και οι χώρες της ΕΕ δε θα καταφέρουν τίποτα, γιατί η ειρήνη με τα όπλα δεν έρχεται ποτέ.

Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη"

Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" καλεί τη νεολαία να εκφράσει αγωνιστικά την αλληλεγγύη του προς τον αλβανικό λαό. Να συμμετέχει μαζικά στη συγκέντρωση που διοργανώνει την Κυριακή 13 Απρίλη στις 12.00 μ. έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ