Τετάρτη 9 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΙΤΙΜΠΑΝΚ
Πολιτική απαλλαγής από τους μικροαποταμιευτές

Τη λαϊκή παροιμία που λέει "τα λεφτά πάνε στα λεφτά", επιβεβαίωσε χτες η διοίκηση της τράπεζας CITIBANK, με το νέο άνοιγμα που έκανε σε πελάτες με "γερά πορτοφόλια", επιχειρώντας προφανώς ν' απαλλαγεί από μικροαποταμιευτές πελάτες της με χαμηλά εισοδήματα. Στα πλαίσια αυτά, η διοίκηση της CITIBANK, επιδιώκοντας ένα "ξεσκαρτάρισμα" του πελατολογίου της, ανακοίνωσε ότι αντικαθιστά τις επιμέρους χρεώσεις σε προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της με την καθιέρωση συνδρομής 5.000 δρχ. το μήνα ή 60.000 δρχ. το χρόνο,εφόσον το υπόλοιπο των καταθέσεών τους στην τράπεζα είναι μέχρι 5 εκατ. δραχμές το μήνα. Ομως, για τους καλούς πελάτες της, που το υπόλοιπο των καταθέσεών τους στην τράπεζα είναι πάνω από 5 εκατ. δραχμές το μήνα, η CITIBANK θα προσφέρει εντελώς δωρεάν τις παραπάνω υπηρεσίες.

Οπως ανακοίνωσε ο διοικητής της CITIBANK, Δ. Κροτηράς,από έρευνα που έκανε η τράπεζα διαπίστωσε ότι σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου

30.000 άτομα, που διαθέτουν οικογενειακό εισόδημα πάνω από 1.000.000 δολάρια ή περίπου 273 εκατ. δραχμές.

Με βάση την παραπάνω έρευνα, η CITIBANK ανακοίνωσε χτες ότι επιδιώκει μια ολοκληρωμένη τραπεζική σχέση, όπως αυτή ορίζεται από το σύνολο των λογαριασμών ταμιευτηρίου (τρεχούμενους λογαριασμούς, προθεσμιακές καταθέσεις, αμοιβαία κεφάλαια, χρεόγραφα σε δραχμές ή συνάλλαγμα κλπ.).Αυτή η ολοκληρωμένη σχέση δε σημαίνει τίποτα άλλο, παρά την επιδίωξη της CITIBANK να αποσπάσει από τις άλλες τράπεζες την "αφρόκρεμα" των πελατών τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ