Τετάρτη 9 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Για χασίς καταδικάστηκε υπαρχιφύλακας του Κορυδαλλού

Για προμήθεια, κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, δικάστηκε χτες στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθήνας ο υπαρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού Γεώργιος - Ηλίας Γεωργακόπουλος, 44 χρόνων, κάτοικος Αιγάλεω (Κωνσταντινουπόλεως 81). Στο σπίτι του βρέθηκαν 16 γραμμάρια χασίς. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν για δική του χρήση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, συνάδελφοί του σωφρονιστικοί υπάλληλοι, είχαν ενημερώσει τις αρχές εδώ και ένα περίπου χρόνο ότι διακινούσε ναρκωτικά με τη συνεργασία κρατουμένων που είχε υπό τον έλεγχό του μέσα στη φυλακή. Ο Γεωργακόπουλος ήταν υπεύθυνος των τεχνικών συνεργείων της φυλακής στα οποία απασχολούνταν ομάδα κρατουμένων, οι οποίοι εξαιτίας των αρμοδιοτήτων τους είχαν άνετη πρόσβαση σε όλους τους χώρους της φυλακής.

  • Με τέσσερα κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης πιάστηκαν οι Αλβανοί Σπάρτακος Τζέλι, 28 χρόνων και Βασίλειος Μέλλος, 30 χρόνων. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα σε διαμέρισμα της οδού Καμπάνη 1 (Αγ. Μελέτιος) το οποίο είχαν νοικιάσει οι δράστες. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ακόμη ένας Αλβανός που φέρεται ως προμηθευτής των ναρκωτικών και ένας Ελληνας που διακινούσε τα ναρκωτικά.
  • Με 110 γραμμάρια ηρωίνης, 20 γραμμάρια κοκαϊνης, 30 γραμμάρια χασίς και μια ζυγαριά πιάστηκε ο Στέφανος Καμηλάκης, 46 χρόνων.
  • Μισό κιλό χασίς βρέθηκε στην κατοχή των Αλβανών Κονσταντίν Ρίζο, 27 χρόνων και Γιόργκο Λέσκο, 22 χρόνων οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ