Πέμπτη 17 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ο κοινός, ο φυσιολογικός νους για εκείνα που συμβαίνουν στο χώρο των λεγόμενων "διαπλεκόμενων συμφερόντων", πάντα θα είναι λίγο, σε σχέση με τα όσα πραγματικά διαδραματίζονται... (σελίδες 6 - 7).

ΖΑΪΡ. Με ύφος ηγέτη χώρας και όχι ανταρτικής οργάνωσης, αναχώρησε χτες ο Λόρεντ Καμπίλα στη Νότια Αφρική, προκειμένου να συζητήσει με τον Πρόεδρο Νέλσον Μαντέλα το μέλλον της χώρας του... (σελίδα 12).

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.Κρατικό "ασφάλιστρο" 10.000 δρχ. το χρόνο ετοιμάζει η κυβέρνηση, για να αποφύγει το κόστος αποκατάστασης των ζημιών που προκαλεί ο Εγκέλαδος (σελίδα 19).

ΑΝΑΒΟΛΗ των δικών των αγροτών αποφάσισαν χτες τα Τριμελή Πλημμελειοδικεία της Πάτρας και του Αιγίου, όπου, σε πέντε συνολικά δίκες, παραπέμφθηκαν να δικαστούν 59 αγρότες για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του περασμένου Δεκέμβρη (σελίδα 21).

ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ρυθμούς, προωθεί η κυβέρνηση, μέσω του υπουργείου Παιδείας, το σχέδιο της συνολικής αντιμεταρρύθμισης, που επιχειρεί να επιβάλει στο δημόσιο δωρεάν εκπαιδευτικό σύστημα, καταθέτοντας σειρά νομοσχεδίων που αφορούν την τριτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση (σελίδα 25).

ΓΕΓΟΝΟΣ αποτελεί από χτες το στέκι των εκπαιδευτικών στο Πέραμα. Ενα όνειρο, που, παρά τις αντιξοότητες, έγινε πραγματικότητα, σ' ένα δήμο, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει χίλια προβλήματα, αλλά δεν ξεχνά τον πολιτισμό(σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ