Κυριακή 20 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Αναχωρεί σήμερα Κυριακή για το Στρασβούργο 11μελής αντιπροσωπεία της Βουλής, η οποία θα πάρει μέρος στη σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 25 Απρίλη.

Την αντιπροσωπεία αποτελούν οι βουλευτές Ντ. Βρεττός, Ι. Μιχελογιάννης, Κ. Κουλούρης, Μ. Λιάπης, Β. Μαγγίνας, Β. Πολύδωρας, Ρ. Ζήση, Ν. Κατσέλη, Στρ. Κόρακας, Α. Λουλέ και Γ. Ρόκος.

Τη Δευτέρα θα μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση και θα δεχτεί ερωτήσεις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος, ο οποίος είναι επίσημος προσκεκλημένος του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στη διάρκεια των εργασιών μεταξύ άλλων θα συζητηθούν η κατάσταση στην Αλβανία, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων στην Ευρώπη, η πρόοδος της λεγόμενης "οικονομικής αλλαγής" στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, καθώς και η κατάσταση στην Υπερκαυκασία.

Στη συνέλευση θα μιλήσουν επίσης ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Π. Στογιάνοφ, η υπουργός Εξωτερικών της Φινλανδίας Τ. Χαλόνεν και ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας Ν. Χ. Πέτερσεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ