Τετάρτη 30 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στην Κρήτη

Στην Κρήτη οι ταξικές δυνάμεις παίρνουν μέρος στις συγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων με το δικό τους διεκδικητικό πλαίσιο και καλούν τους εργαζόμενους του νησιού να συμμετάσχουν μαζικά.

- Στο Ηράκλειο η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο, ενώ θα πραγματοποιηθεί και προσυγκέντρωση στις 9πμ στην πλατεία Κορνάρου. Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων. Σε ανακοίνωσή της η Τοπική Επιτροπή Ηρακλείου της ΕΣΑΚ τονίζει ότι "η συμμετοχή των εργαζομένων είναι απαραίτητη για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας ενάντια στον κοινωνικό διάλογο - απάτη, που επιχειρεί η κυβέρνηση, προκειμένου να μας κάνει συνυπεύθυνους στην αντιλαϊκή της πολιτική".

- Στο Ρέθυμνο,η συγκέντρωση θα γίνει στις 9.30πμ στο Εργατικό Κέντρο, ενώ το Σωματείο Οικοδόμων καλεί σε προσυγκέντρωση στις 9πμ στο Δημαρχείο. Μετά τη συγκέντρωση θα γίνει πορεία στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου και θα κατατεθεί στεφάνι.

- Στα Χανιά,θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 10πμ στο Εργατικό Κέντρο, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανιού στο μνημείο Ειρήνης και Εργαζομένου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ