Τετάρτη 30 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζουν τις παραστάσεις

Στο "Θέατρο Τέχνης - Κ. Κουν" της οδού Φρυνίχου, θα συνεχιστούν οι παραστάσεις του "Χάπι Εντ",που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαζάνη,με τους: Κάτια Γέρου, Μάριο Φραγκούλη, Περικλή Καρακωνσταντόγλου, Θόδωρο Γράμψα,κ. ά. Συνεχίζονται, επίσης, οι παραστάσεις της "Βιρτζίνια Γουλφ" του Αλμπι, σε σκηνοθεσία Μίμη Κουγιουμτζή,με τους: Ρένη Πιττακή, Μίμη Κουγιουμτζή κ.ά.

  • Το "Θέατρο Εξαρχείων" συνεχίζει, από χτες, τις παραστάσεις του έργου "Γυάλινος ουρανός" του Ντέιβιντ Χέαρ,που ανεβαίνει σε μετάφραση Αννίτας Δεκαβάλλα, σκηνοθεσία Τάκη Βουτέρη, σκηνικά - κοστούμια Φαίδωνα Πατρικαλάκη. Παίζουν: Τάκης Βουτέρης, Αννίτα Δεκαβάλλα, Χάρης Μαυρουδής.
  • Και οι παραστάσεις της "Μόλλυ Σουήνυ" του Μπράιαν Φρίελ,που παρουσιάζεται στο "Απλό Θέατρο",συνεχίζουν μέχρι τις 18 Μάη. Η σκηνοθεσία είναι του Αντώνη Αντύπα,τα σκηνικά - κοστούμια του Γιώργου Πάτσα και η μουσική της Ελένης Καραϊνδρου.Παίζουν: Μάνια Παπαδημητρίου, Στέλιος Καλογερόπουλος, Νίκος Αρβανίτης.
  • Συνεχίζονται και οι παραστάσεις του Εθνικού. "Ρινόκερος" και "Βρικόλακες".
  • Στο θέατρο "Σφενδόνη" συνεχίζονται οι παραστάσεις "Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων" του Ευριπίδη,σε σκηνοθεσία Αννας Κοκκίνου,μουσική Λένας Πλάτωνος.Τους ρόλους ερμηνεύουν: Αννα Κοκκίνου, Νίκος Λιάσκος, Μάριος Ιωάννου, Γιώργος Μωρόγιαννης, Ιουλία Βατικιώτη.
  • Μέχρι τις 4 Μάη θα παίζεται στον "Τεχνοχώρο υπό σκιάν" το έργο της Σαρλότ Κήτλυ "Μη σκοτώνεις τη μαμά",σε σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου.Παίζουν: Μυρτώ Αλικάκη, Πελαγία Αγγελίδου, Νόνη Ιωαννίδου, Εβρη Σωφρονιάδου.
  • Και ο "Πατέρας" του Στρίντμπεργκ συνεχίζει, στο Θέατρο "Αλκυονίς".Η μετάφραση και απόδοση είναι του Νίκου Γκάτσου,η σκηνοθεσία και τα κοστούμια του Γιώργου Μεσσάλα.Παίζουν: Γιώργος Μεσσάλας, Ντένη Θεμελή,κ. ά. Συνεχίζονται, επίσης, και οι παραστάσεις της παιδικής σκηνής με το έργο "Τομ Σόγιερ" του Μακ Τουέιν.
  • Και το "Θέατρο των Καιρών",συνεχίζει με το έργο του Χάραλντ Μίλερ"Τοτένφλος",σε μετάφραση Ιώς Μαρμαρινού,σκηνοθεσία Ερσης Βασιλικιώτη.Παίζουν: Μανώλης Σορμαϊνης, Τάκης Μόσχος, Νίκος Λύτρας, Χριστίνα Σκόκου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ